Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
K-AUDIO IMPEX HUDEBNÍ NÁSTROJE VELKOOBCHOD Předváděcí centrum (show room) KVALITNÍ NÁSTROJE A HUDEBNÍ TECHNIKA eSHOP, eBAZAR, E-SHOP, E-OBCHOD, E-BAZAR, INTERNETOVÝ OBCHOD, eObchod, internetový prodej

Specializovaná prodejna studiové techniky všech značek, syntetizátory, samplery, zvukové moduly, profesionální hudební software, zvukové karty a AD/DA převodníky, hudební PC/Mac sestavy.

Pivní pohotovost dokonale vyléčí vaši žízeň. Od nás si odvezete vše potřebné pro pořádnou oslavu s čepovaným pivem - pípy i chladicí zařízení! Pivní pohotovost Vám nabízí: - prodej, velkoobchod, maloobchod: - lahvového, sudového a plechovkového piva - alkoholu a moravských vín - nealkoholických nápojů. Dále pro Vás ...

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Výroba a prodej celokovové modelové železnice velikosti 0 a příslušenství.

Výrobce brašen, batohů, příslušenství a kufrů a cestovních zavazadel na notebook.

Prodej elektronických cigaret. Vyzkoušejte osobně v naší kamenné prodejně v Praze levné a zdravější kouření s požitkem. Poradíme vám s výběrem e-cigaret i příslušenství. V obchodě prodej kvalitní čerstvě pražené zrnkové kávy.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Internetový obchod. E-obchod. Držitel certifikátu ISO 9001:2001 Certifikát byl udělen certifikační společností ITI-TUV pro renovace tonerových a inkoustových kazet a pro prodej spotřebního materiálu pro kancelářskou techniku. Služby: -renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup prázdných tonerů a cartridge -tonery a cartridge ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...

Velkoobchod, maloobchod, dovoz a prodej železářského zboží: - hřebíky stavební - hřebíky kolářské - hřebíky do krytiny - drát pozinkovaný - stavební nářadí - svařovací elektrody: - STARINOX nerezové - Superbaz - Superblu.

Prodej dřevěných hraček, společenských her, stavebnic a doplňků do dětských pokojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment: - oděvní a dekorační látky

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Módní ateliér: -dámké oděvy -plesové a svatební šaty -pracovní oděvy a profesní uniformy hotelů, restaurací a bank..

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Výrobky: - textilní hračky - kapsáře - společenské hry z textilu a dřeva - hračky pro zdravotně postižené děti - výukové kapsáře pro MŠ - textilní dekorační předměty. Pravidelné prodejní výstavy, e-shop.

Služby: - pronájem a prodej výčepních zařízení pro restaurační provozy i pro širokou veřejnost - montáže - údržba - sanitace výčepní techniky pro pivo, víno i nealko. Prodej sudového piva, distribuce potravinářských plynů, pronájem postmixů a rozvoz sirupů. Prodej výčepních zařízení: - suché chladiče - mokré chladiče - výrobníky ...

Hodinářství a klenotnictví, provádíme hodinářské opravy.¨ Prodejna Arkády Pankrác Na Pankráci 86 Praha 4, 140 00 Otevírací doba : Po - Ne 9:00 - 21:00