Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, oprava, servis, dodávky: - kancelářská technika - výpočetní technika. Výkup, prodej: - recyklované tonerové kazety. E SHOP : Spotřební materiál Akční nabídka Spotřební materiál tonery, cartridge, inkousty, CD … Tiskárny laserové Tiskárny inkoustové Multifunkční zařízení inkoustová Multifunkční zařízení laserová ...

Velkoobchod a maloobchod: Autorizovaný prodejce pneumatik značky: -Michelin -Pirelli -Good year -Dunlop Prodej ostatních značek: -Barum -Matador -Pneumant.

Pneuservis, e-shop prodej: - nové i použité pneumatiky. - ekologická likvidace pneumatik při zakoupení pneu - ZDARMA) - prodej a montáž tažných zařízení na všechny typy osobních a lehkých nákladních vozů - servis autoklimatizace.

Obaly, obálky, fólie a jiné obalové materiály.

Vyrábíme bezpečnostní zámky pro byty a kancelářské budovy (systém generálního klíče), elektronické zámky SALTO pro hotely a kanceláře (čipy, smart karty, bezdotykové karty). Dodáváme elektromotor. vložky, zadlabávací zámky, dveřní kování, zavírače.

Zajistíme pro vás kompletní sortiment pro úklid a čištění. Produkty: - čistící stroje - mycí stroje - úklidová technika - čisticí prostředky - hygienický program - drogerie.

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

South African Wine Emporium - Váš dodavatel kvalitních vín z Jižní Afriky. V současné chvíli pro Vás dovážíme vína z více než třiceti vybraných vinařství Jižní Afriky, o kterých místní tamtamy bubnují slávu do celého světa. Máme pro Vás i takové rarity jakou je Pinotage z Chateau Naudé Wine Creation, Pinotage Diesel z vinařství Beyerskloof nebo ...

Prodej potřeb pro malé i velké výtvarníky, začínající i profesionální umělce i hobby potřeby.

Tisková zpráva www.LaHody.cz První e-shop zaměřený na kvalitní potraviny, delikatesy a pečivo na jednom místě je spuštěn! 26.5.2011, Praha - Společnost LaHody.cz zahájila internetový prodej a rozvoz kvalitních potravin i delikates. Na webových stránkách LaHody.cz si lze objednat uzeniny, marmelády a chutney, koření, alkoholické i nealkoholické ...

Profesionální ohňostroje pro různé akce a oslavy. Velkoobchod i maloobchod s velkým výběrem zábavné a profesionální pyrotechniky II a III. třídy. Fotbalové pochodně, dortové fontány. Výroba pyrotechnických setů. Doprava po ČR zdarma. Komisní prodej.

Velkoobchod působící především v Praze a blízkém okolí, specializuje se na dodání čerstvého ovoce a zeleniny do restaurací, hotelů, výroben, jídelen, škol a dalších provozů. Zboží nakupujeme od vlastních dodavatelů v tuzemsku i zahraničí.

Výroba taneční obuvi, oblečení, kostýmů a doplňků pro balet a tanec. Naše výrobky jsou určeny pro profesionální tanečníky, ale i amatéry a začátečníky. Grishko Ltd. je jedním z největších světových výrobců obuvi: - taneční - špičky - piškoty - jazz - gymnastika - sneakers - scénická - stepařská - flamenco - tango - pro ...

Naše firma dodává na český trh kvalitní mořské produkty od osvědčených dodavatelů. Všechny produkty, které dodáváme jsou přírodní, zdravé a ekologicky čisté.

Prodej: - potravinové doplňky pro zdraví a prevenci, napomahají k léčbe nemocí a biokosmetiky.

Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - samolepicí reklama - hlavičkové papíry - obálky - velkoplošný digitální tisk - samolepky - tiskopisy - vizitky. Služby: - kopírování - rychlokopírování - nápisy na automobily, vozy - potisk reklamních předmětů, etiket, triček - vazba dokumentů. Papírnictví, e-shop i kamenná ...

Prodej: - vrtáky do kovu a stavebních materiálů - brusné a řezné kotouče na stavební - hmoty a železné i neželezné kovy - svářecí technika - pomůcky a spotřební materiál.

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -železářství.

Nabízíme kvalitní zboží z dovozu  za výhodné ceny. Online shop Secondhand.

Výroba dekoračních a upomínkových předmětů.

Internetové klenotnictví s hodinkami, bižuterií, stříbrnými a ocelovými šperky, body piercingem a ozdobami těla.

Antikvariát Jiří Kačur nabízí ohromné množství antikvariátních knih všemožného zaměření a staří za bezva ceny. Dále nabízíme i levné nové knihy, CD a DVD. Vykupujeme jednotlivé knihy i celé knihovny, kdy je odvoz zdarma. Platba za knihy v hotovosti při odvozu. Pozor akce 3 + 1 zdarma - při nákupu 4 knih dostanete nejlevnější z nich zdarma.

Prodej přírodních produktů pro zdraví: - zdravá výživa - vitamíny - minerály.