Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Služby: - znalosti v oboru pěstování rostlin pod umělým osvětlením - široký sortiment potřeb pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - půjčování pomůcek (luxmetr na měření intenzity světla - kvalita výbojek či stínidla, děrovací kleště na PE-hadici, profesionální tacker aj.) - návrh projektů, konzultace a poradenskou činnost.

Prodej, maloobchod: -válendy -pohovky -křesla -manželské postele -palandy -variabilní sedací soupravy -matrace.

Výroba různých druhů klíčů, prodej zámečnického sortimentu. Dodávky systémů generálního a skupinového klíče.

Autoservis, opravy a údržba vozidel. Emisní měření vč.paltestu. Optická geometrie náprav. Klempířské práce. Příprava vozů na STK. Pneuservis, prodej pneu.

Pneuservis: - autorizovaný prodejce pneu Danlop - velkoobchod - maloobchod - prodej všech ostatních značek - kompletní servis.

Společnost PROTEKTORY Praha s.r.o. je tradičním českým výrobcem protektorovaných pneumatik pro osobní a nákladní automobily technologiemi "za tepla v lisu" a "za studena".

Dovoz a distribuce cizojazyčné literatury: -zahraniční knihy, encyklopedie, učebnice, slovníky, CD, gramatika (angličtina, němčina) -zjednodušená četba Penguin Readers -exkluzivní zastoupení pro ČR vydavatelství Longman -moderní i klasická beletrie -novinky každý týden -online nákup -odborná literatura z celého ...

Dovoz a vývoz obuvi: - dámská a pánská vycházková obuv pro zdravé a pohodlné obouvání - letní, celoroční, zimní - dámské a pánské nadměrné velikosti.

Prodej: - sportovní výživa. Distribuce italské sportovní a doplňkové výživy do velkoobchodních i maloobchodních prodejen.

Vydavatelství tiskovin, katalogů a kalendářů, které vydává informační týdeníky.

Velkoobchod, prodej: - rámovací materiály, - umělecké potřeby, - stroje a zařízení na rámování obrazů.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - porcelán - lustry a nástěnná svítidla - broušený křištál - barevný broušený křištál - smaltované sklo - moderní a lehký dekor - křištálové figurky - barevné figurky.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku Výroba razítek a vizitek Renovace tonerů

Specializovaný maloobchod a distribuce potravinových doplňků Vitilem+ a Caporte pro léčbu vitiligo a psoriázy.

Prodej: - potřeby a krmivo pro zvířata - akvarijní rybičky.

Firma Šrouby Soukup se zabývá velkoobchodní distribucí spojovacího materiálu a všech jeho doplňků po ČR a EU.

Internetový obchod s alkoholickými i nealkoholickými nápoji za bezkonkurenční ceny. Dodáváme do 24 hodin. Kamenný obchod v centru Prahy. Široký sortiment, vše skladem.

Výroba a distribuce dárků a suvenýrů. Nabídka miniaturních 3D modelů hradů, zámků a významných historických památek České republiky.

Computer Press, a. s., je předním českým mediálním domem.

Zahradnické centrum: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - květiny - svatební kytice - smuteční vazba - zemina - rašelina - hnojiva - zahradní krby - keramika - potřeby pro zahrádkáře - zakládání zahrad.