Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Nabízíme široký sortiment pokerového vybavení (poker sety, kufry, žetony, karty, míchačky, stoly, ...) za nejlepší ceny. Ze sortimentu jsou velice oblíbené pokerové sety ULTIMATE a také ROYAL FLUSH, tyto sety naleznete v různých velikostech poker set 300, poker set 500, poker set 750, poker set 1000 a v různě namíchaných hodnotách dle vašeho ...

Import alkoholický nápojů z Kuby - kubánský rum MULATA

V současnosti je Čepos největší nezávislou českou nákupní aliancí na trhu s potravinářským zbožím. Naše plnosortimentní potravinářské velkoobchody charakterizuje: - základní nabídka více než 2 000 položek trvanlivého zboží na každém z velkoobchodů Čepos, která je podle potřeb jednotlivých regionů obvykle vyšší - včasnost a přesnost ...

Vítáme Vás v internetovém obchodě pro chovatele zvířat. Nabízíme kompletní servis od prodeje krmiva, veterinárních klinických diet, chovatelských potřeb a antiparazitik, až po veterinární poradnu. Objednávky jsou rychlé, velmi snadné a bez omezení minimálního odběru. V tomto obchodě také není třeba registrace.

Velkoobchod: - hygienické zboží - drogistické zboží - dávkovače, zásobníky, popelníky, koše - kartáčnické zboží, úklidové prostředky - balicí papíry, sáčky, pytle, tašky, krabice - obaly na potraviny, pohárky, příbory - kancelářské papíry, folie - kartony, krepový, uhlový, průklepový papír.

Distribuce a instalace - fólie na okna SDI Sun Gard a Glass Gard, ochranné, bezpečnostní, homologované autofólie, privátní, reflexní, tónovací. Fólie na okna chrání vaše zdraví: - okenní fólie výrazné snížení rizik úrazu rozbitým sklem - fólie na okna zlikvidují minimálně 97% UV záření - okenní fólie zamezení přehřívání interiérů okny v ...

Eshop se Sportovními poháry nabízí kvalitní a zároveň levné i luxusní sportovní poháry, sportovní trofeje, medaile, sošky, kokardy, talíře apod. pro vítěze i poražené. Prodejna v centru metropole nabízí pohodlný nákup a odběr objednaného zboží.

Netradiční dárky, originální dárky pro muže a ženy. Nás obchod s dárky Vám usnadní výběr pro originální dárky pro vaše blízké.

Informační služby. Nakladatelství Tauris. Ústav pro informace ve vzdělávání (ÚIV) je příspěvkovou organizací, přímo řízenou Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR, se sídlem v Praze. DIVIZE STATISTICKÝCH INFORMACÍ A ANALÝZ Divize zajišťuje správu a rozvoj komplexní datové základny, tvořené pravidelnými sběry dat z resortního ...

Prodej a služby: - vína evropská, zámořská i moravská - destiláty a likéry vybrané kvality - dodávky pro firemní akce a catering - dárkové obaly a dárkové balení - označení firemním logem - dárkové sady s vínem a destiláty - dárkové sady s čajem a kávou - dekorativní balení Vašich dárků.

Sortiment: - kopírovací papíry - etikety + tiskopisy - obálky - samolepící bločky - rychlovazače, desky - šanony - obaly, kapsy - pera, rollery - mikrotužky - zvýrazňovače, fixy - korekce.

Koření tisíce a jedné chuti Avokado, Nadir, Vitka, Kühne, Arun. Dodávky a výroba: - koření a kořenící směsi - suché plody - sušené ovoce a zelenina - aditiva pro potravinářský průmysl - přírodní a umělé obaly pro masný průmysl.

Johan ENVIRO: - sorbenty - norné stěny - čisticí utěrky - rohože. Dodavatel sorpčních materiálů pro zachytávání nebezpečných látek ropného a chemického charakteru.

Komplexní služby v oboru dopravního značení. - výroba dopravních značek - instalace svislého dopravního značení - údržba dopravního značeníi - vodorovné dopravní značení barvou i hmotou – vodicí čáry, směrové šipky, stíny, přechody, parkoviště, vyhrazené stání.

Dovoz, vývoz a distribuce: - obuv - čistící prostředky na obuv.

Velkoobchod hračky. Zpracování plastických hmot. Modely - lodě - letadla - auta - zbraně. Hračky a stavebnice Směr, Smoby, Verve a Vitras: - hračky pro holčičky - auta a vozidla - hudební hračky - hračky do vody - hry - tahací hračky - ostatní hračky - stavebnice - střádanky - hračky pro nejmenší - hračky pro kluky - ...

Výroba a prodej hraček. V sortimentu jsou hračky z plastických hmot, malé panenky, vyšívací soupravy.

Zastoupení zn. Heinz KETTLER pro Českou republiku. Prodej: - fitness trenažery - rotopedy - posilovací stroje - běžecké pásy - stolní tenis - solária - jízdní kola - hračky - houpačky - zahradní nábytek.

Distribuce výrobků značky Sachr v ČR a SR: - zázvorové sušenky - ořechové polévané oplatky - čokoládové plněné sušenky.

Dovoz a distribuce: - vyšetřovací rukavice latexové - vinylové - nitrilové - chirurgické rukavice latexové sterilní - ústenky - pokrývky hlavy - návleky na boty.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.