Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výuka začínajících, pokročilých a profesionálních muzikantů všech hudebních stylů v oborech: - elektrická kytara - akustická kytara - basová kytara - bicí - zpěv - klávesy - ukulele... a další.

Prodej - pneumatiky Ošetření - lak automobilů Pneuservis Čištění - interiéry automobilů

Výroba a prodej strojově pletených doplňků, zejména čepic, čelenek a šál, na zakázku zhotovujeme i ručně pletené nebo háčkované čepice, kloboučky, kukly, apod.

Nakladatelství, knihkupectví a literární kavárna.

Prodejna řeckých lahůdek Greek corner, s.r.o. nabízí široký sortiment pochoutek ze slunného Řecka. Najdete u nás řecké jogurty, olivové oleje, nakládanou zeleninu, vína, mořské plody i sladkosti. Naše prodejny najdete v Praze na ulici Francouzská a Milady Horákové. Maloobchod, prodej: - řecké lahůdky - jogurty, sýry - olivový olej - ...

E-shop se spojovacím materiálem spol. EMEK.

Prodej, e-shop: - bylinné produkty - masti - léčivé čaje - tinktury a další.

Velkoobchod - svíčky - dárková keramika a vázy - vánoční a velikonoční dekorace - plastové obaly - umělé květiny - květinářské doplňky

Prodej a pronájem pojízdného hliníkového lešení. Dále zajišťujeme prodej atypických mobilních lešení z hliníku a prvky zahradní architektury a dětských hřišť z nerezu.

Prodej, e-shop: - originální japonské suroviny a zboží - japonské potraviny, keramika, dárkové předměty

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.

Restaurace zaměřená na podávání sushi, seafood, ústřice a grilované ryby v japonském stylu. Obchod zaměřený na prodej seafood, kvalitních vín a dalších produktů dovezených přímo z Francie.

Prodej - produkty kosmetiky CLARINS Kosmetické studio - epilace - líčení - úprava obočí - péče kosmetikou CLARINS

Výroba a internetový obchod s hlavolamy.

Květinářství - květinová výzdoba na klíč - specializace na svatby - dovoz květin

Zahradnictví, zahradnické služby

Klub, čajovna a obchod s hudebními nástroji, uměleckými a duchovními předměty.

Vedení transformačních seminářů, inspirativních večerů i dlouhodobá pravidelná cvičení. Nabídka: - celistvé firemní vzdělávání přes všechny složky osobnosti - mužské kruhy - semináře a večery pro muže, kteří si chtějí svůj život vědomě užít - individuální sezení - aikido - pravidelné cvičení. Bistro Zahrada - bistro a bioobchod.

Výrobní družstvo invalidů Prodáváme kancelářské a papírnické potřeby, čisticí a hygienické prostředky a ochranné pracovní pomůcky. Nabízíme široký sortiment pneumatik a olejů, výpočetní techniky, tonerů a cartridge. Výpočetní technika, spotřební materiál: - brašny, digitální fotoaparáty, faxy, Flash Disk USB, grafické karty, ...

Prodej a šití pánských obleků a doplňků. Pánský oděvní servis: - návrhy a vytvoření vlastního stylu - šití obleků a košil na míru - hotová konfekce - kravaty a oděvní doplňky.