Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby: - veterinář - zvěrolékař Vinotéka: tel.: 603 493 329, 603 551 805 Zbraslavské náměstí 467/2

Prodej, e-shop: - vše pro tvoření - korálky - květy z pryskyřice - šatony - bižuterní a vlasové komponenty - metráž - příze.....a další. Prodejna: Československého Exilu 2175/34 tel.: 774 884 225

Prodej: - biopotraviny - raw food - biokosmetika - bezlepkové potraviny

Prodej, e-shop - akvarijní krmiva - živá, sušená krmiva.

Prodej, e-shop - letní, zimní a celoroční pneumatiky pro osobní, off-road a lehké užitkové automobily - plechové disky a alu kola.

Prodej: - bezpečnostní dveře - kování - zámkové vložky - okenní fólie

-Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Vinotéka U milenky. Galerie U milenky.

Internetový obchod, e-shop: - výrobky chráněných dílen - dárkové balíčky - keramika, čaje - mýdla.

E-shop: - výrobky k ochraně a k prevenci infekčních onemocnění - tiskopisy do zdravotnictví - připomínač léků - filtrační polomasky - ochranné brýle - návleky, overaly

Dětský obchod Slůně Prodej, e-shop - kojenecké a dětské potřeby - kočárky - autosedačky - hračky - dětské postele - kolébky - ohrádky - přebalovací pulty. Prodejna Mělník - adresa: Pod Vrchem 665, Mělník - tel. 777 765 715 - sklad: Českolipská 3897, Mělník, tel. 315 601 467, 774 169 897.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Keramická tvorba, keramička: - figurální plastiky.

Výroba, prodej: - čokoláda - čokoládové bonbony - marcipán Muzeum čokolády: tel.: 224 242 953, 725 975 762

Dodávka, prodej, e-shop - zvlhčené dezinfekční ubrousky - zvlhčené hygienické ubrousky - zvlhčené čistící a úklidové ubrousky - návlekové automaty.

Distribuce, velkoobchod - pouze distribuční centrum: -oleje -maziva.

Výroba, prodej: - čokoládová mince Prager Taler se švestkovou náplní - čokoládový tolar - čokoládový tolar a osm bonbónů

Velkoobchod - bižuterie, šperky, vlasové doplňky, šátky a šály - náušnice, náhrdelníky, náramky, brože - kabelky.

Slevovar.cz, e-shop, prodej: - levné zboží se zárukou - autopříslušenství - papírenské zboží - drogerie - baterky, svítilny, žárovky - hračky - úklidová technika......atd.

Služby: - oděvní galerie Ateliér: Duškova 1020/14 tel.: 602 202 467 info@edaniely.cz

Nakladatelství Rybka Publishers - vydáváme knihy v oblasti: literatura faktu, historie, populárně naučná literatura, české dějiny, světová beletrie, filozofie, politologie - prodej, e-shop knih. Café Rybka - kavárna - knihkupectví - adresa: Opatovická 7, Praha 1, 110 00 - tel. 224931265.