Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, e-shop - malířské a výtvarné potřeby - malířské stojany - akrylové barvy - olejové barvy - modelovací hmoty.

Certifikované studio Oriflame: - prodej kosmetiky Oriflame.

Výroba, export, import - módní doplňky - opasky - crossbody tašky

Realizace a pronájem. - směrové tabule - navigační zařízení - orientační značení včetně montáže.

Prodej, e-shop - kancelářské potřeby - papíry - razítka - reklamí předměty.

Maloobchod, e-shop: - běžecká obuv - běžecké oděvy, potřeby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pekařství, cukrářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pneuservis - pro nákladní a osobní vozidla - prodej nových pneu včetně protektorů.

Dodávka, prodej: - produkty pro kosmetickou a estetickou medicínu (chemické peelingy, mezoterapie, biorevitalizace, profesionální peptidová kosmetika a další)

Internetový obchod, e-shop: - doplňky stravy, vitamíny - přírodní kosmetika.

Hostinská činnost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení ...

Výroba, prodej, eshop: - produkty pro podporu prodeje a reklamy - POP a POS produkty - prezentační stojany - promostolky - chodníkové poutače - cenovkové lišty Eshop, internetový prodej: - sadbovače, pařeniště a květináče pro domácí pěstování květin.

E-shop - krabičkové systémy, plastové krabičky Super box, Ideal box - céčka.

Prodej: - domácí potřeby Pobočka: Praha, Topolová 2915 tel.: 737 485 534

Výroba pružin - tažné pružiny - tlačené pružiny - zkrutné pružiny - drátěný program.

Internetový obchod, e-shop: - káva z Kolumbie.

Zámečnictví: - výroba klíčů - broušení nožů, nůžek, seker - montáž bezpečnostních dveří - systém generálního klíče. Prodej, e-shop: - bezpečnostní kování - cylindrické vložky - cyklo, moto zámky. Výroba: - smaltové tabule

Činnost: - vstřikování plastů - zakázková výroba z plastů - výroba kartonáže - výroba reklamních předmětů

Prodej: - produkty Atemfrisch (zubní pasty, kartáček, ústní roztoky...)

Dětský second hand a outlet online. Zaměření na oblečení pro miminka, oblečení pro kojence a děti do 4 let. Většina zboží je nová s cedulkou. Možnost osobního odběru v Praze. Levné dětské oblečení se slevou až 80%. Poštovné zdarma při objednávce nad 1500.