Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Aukční dům Aukce starožitností, obrazů a uměleckých předmětů, dražby pozůstalostí. Zaměření na: obrazy, plastiky, asiatika, starožitný porcelán, sklo, hodiny, zbraně (i po roce 1890), militárie, technické památky, hračky a sběratelské předměty. Cílené vyhledávání starožitností pro sběratele a instituce.

Prodej starožitností. - starožitnictví.

Antikvariát a internetový prodej a výkup. Nabízíme knihy, DVD, cenné papíry, grafiku, noty, mapy, kuchařky, slovníky, umění či encyklopedie a učebnice.

Antikvariát Nabízím ke koupi i prodej knihy, pohlednice, grafiku, plakáty a staré věci.

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Dovoz, velkoobchod, výroba: - textilní suroviny a polotovary - nechemické čisticí prostředky: viskózové, bavlněné a polyesterové utěrky i antibakteriální a hadry na podlahu, mikrovlákna, mopy, pady, umělá kůže, úklidové vozíky kovové a plastové, houbičky, rukavice, drátěnky, Easy Saver

Výroba, realizace: - průmyslové podlahy - venkovní plochy - lité samonivelační potěry - anhydrity - syntetické průmyslové podlahy

Výroba: - plastové polotovary, výlisky - hliníkové profily - těsnicí pryžové profily Kovoobrábění. Pobočka Ostrava: Štramberská 515/45, 703 00 Ostrava-Vítkovice Tel.: 596 629 720

Dodávka a obchodování s přímými výrobci potravinářského, drogistického i jiného zboží.

Cukrárna - výroba dortů pro různé příležitosti - v nabídce máme také zákusky, zmrzliny, poháry, koktejly a teplé a studené nápoje.

Služby: - pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Internetový obchod, e-shop: - dřevěné budky a krmítka pro ptactvo - ptačí budky.

Služby: - foodstyling - fotografování - postprodukční práce

Služby: - inženýrská činnost - realizace pozemních staveb - technický dozor a znalecké posudky z oblasti vad a poruch.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - pronájem rezidenčních nemovitostí. FMCG, výroba - konzervované polévky.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

Činnost: - importní a exportní obchodní společnost poskytující řešení na míru v oblasti nákupu zboží - nakupujeme a prodáváme různé druhy zboží - komplexní obchodní řešení pro nákup a prodej - komplexní promoční strategie

Prodej - užitkový a hotelový porcelán Thun - misky, hrnky, talíře, porcelánové kuchyňské doplňky - lázeňské pohárky.

Colour by Nikola - profesionální kadeřnický salón v centru Prahy. Distribuce a prodej profesionální vlasové kosmetikyz USA. Určeno pro profesionály - barvy na vlasy, melíry, peroxidy. Pro domácí použití - šampony, kondicionéry, masky na vlasy, styling. Luxusní profesionální vlasová kosmetika J Beverly Hills

Obchodní společnost, prodej, e-shop: - přírodní doplňky stravy - kosmetické přípravky. Výhradní zastoupení společnosti Berlindo International pro Českou a Slovenskou republiku.

Výroba, e-shop: - balistické ochranné vesty všech druhů a typů - balistické přilby - batohy - taktická výstroj Služby: - pancéřování vozidel na zakázku - pancéřování části místností, nebo zhotovení PANIC ROOM - poradenství v oblasti bezpečnosti, vybavení pro soukromé kontraktory Bezpečnostní agentura.