Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Výroba, šití, prodej, e-shop: - cestovní, sportovní a kožená galanterie - batohy - tašky - pouzdra na hudební nástroje

Dodávka, prodej, e-shop: - sportovní dresy, bundy, mikiny, trička - fotbalové míče - brankářské rukavice - sportovní obuv.

Prodej, e-shop: - bio kosmetika Dermatherm

Velkoobchod a distribuce : - plastové součástky - plastové záslepy - šrouby s plastovými hlavami - krytky - víka - kluzáky - distance - ovládací páčky - kabelová vedení - kolečka - rektifikace - spojovací součástky - součástky ke stavbě plotů - podložky - návleky - elektro příslušenství. Certifikace: - ISO ...

Maloobchod, prodej: - orientální pochoutky - arabské cukroví - čaj, káva - nakládaná zelenina.

Internetový obchod - speciální CD Prodej - speciální CD

-Shromažďování informací. -Realitní kancelář. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma zboží uvedeného v přílohách zákona č. 455/91 Sb., a zboží tímto zákonem vyloučeného

Pneuservis, prodej nových i použitých pneumatik, výměna olejů a brzdových destiček, ruční mytí interiérů

Autorizovaný dealer vozů Škoda. Prodej: - nové vozy - ojetá auta - náhradní díly - autodoplňky - autolaky - pneumatiky. .

Prodej reklamního textilu. Reklamní textil: - pro tisk - pro výšivku. Výrobky značky: - Jerzees - Russell Europe - B&C, - ANVIL - JAMES & NICHOLSON - PROMODORO - FRUIT OF THE LOOM - HANES - GILDAN - BELLA - STEDMAN - RESULT - reklamní trička - reklamní trička pro denní použití - mikiny - mikiny dámské - ...

Internetový obchod, e-shop: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptactvo.

Smluvní farmaceutická výroba (výroba doplňků stravy a léčiv v režimu Správné výrobní praxe): - blistrování pevných lékových forem (tablet, tvrdých tobolek a měkkých kapslí) - rozplňování pevných lékových forem do lékovek, lahviček či kontejnerů - strojní etiketování lékovek, lahviček či kontejnerů - balení primárních obalů (blistrů, lékovek, ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Prodej, výběr, údržba a nošení: -obleky, pánské obleky, pánské smokingy -dětské obleky -oblek pro ženicha -pro muže kalhoty, košile, hladké, s proužkem -dětské košile, kabáty, obuv, kravaty -motýlky, vázání a výběr kravaty -svetry, kabáty -manžetové knofílky -kožená galanterie -originální označení opasek -pánské ponožky -ponožky ...

Distributor vybraných pomůcek dentální hygieny (zubní kartáčky pro dospělé a děti, mezizubní kartáčky, dentální nitě, z. pasty) značek Curaprox, TePe, Firefly, Dr. Fresh, President, Elmex, Meridol. Velkoobchod, maloobchod.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej francouzských, moravských či světových vín.

Naše rodinná společnost MERLON, a.s. založená v roce 2000, produkuje na cca 1ha grapes vinic z bílých odrůd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandské šedé z červených odrůd Alibernet. Zbylý sortiment dokupujeme převážně z vinic Velkopavlovické podoblasti a oblasti poblíž Nového Šaldorfu.

Velkoobchod, maloobchod kuřácké potřeby, zapalovače.

Prodej dětského kojeneckého jídla, kosmetiky a hraček. V e-shopu naleznete mléka, kaše, příkrmy masové i ovocné, sušenky, nápoje, plenky a hračky.