Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Firma Bezlepka působí na českém trhu s bezlepkovými potravinami 17 let. V současné době nabízíme v "kamenné" prodejně v Modřanech a v internetovém obchodě velmi široký výběr potravin pro bezlepkovou dietu, ale také pro nemocné s dalšími potravinovými alergiemi.

Maloobchodní síť prodejen. Prodej: - doplňky stravy a sportovní výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kloubní preparáty, posílení zdraví, sportovní výživa - přípravky na hubnutí.

Prodej chovatelských potřeb. - krmiva pro psy a kočky ROYAL CANIN

Prodej: - oblečení pro kojence. - oblečení pro děti školního věku.

Dovážíme a prodáváme kočárky značek Hoco a Knorr Baby. Kočárky pro panenky Knorr Toys a postýlky Tomi. Dále: - přebalovací pulty - židličky - hračky - povlečení - doplňky - a jiné.

Profesionální fotobanka a videobanka allphoto právě pro vás! Prodáváme: - exkluzivní záběry i LEVNÉ royalty free fotografie na každé užití - HISTORICKÉ archivní záběry - fotografie výtvarného UMĚNÍ - fotografie z oblasti vědy a MEDICÍNY včetně odborných popisků - fotografie 50-70 MB, 300 dpi.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitní belgické čokolády, čokoládových lanýžů a tyčinek. Nabízíme reklamní čokoládu v dárkovém balení pro cukrárny, kavárny, mléčné bary, ale i květinářství nebo prodejny s dárkovým zbožím. Dokážeme připravit čokoládové bonboniéry v barvách Vaší firmy, s potiskem Vašeho loga a značky.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Firma Patron ca, s.r.o. je od roku 2003 výhradním dovozcem veterinárních preparátů ALAVIS, NET-TEX a Sanicell do České republiky.

prodej klobouků, čepic a dětského zboží

Prodej skleněného a porcelánového dárkového zboží. V naší nabídce najdete užitkový porcelán, jídelní a čajové servisy, sklo, porcelánové figurky, melamin, dárkové sety.

Originální šperky vlastní rukou tvořené, které jinde nenajdete. Budete vždy jedinečná! Výroba a prodej originální šperků především z polymerových hmot. Klademe důraz na kvalitu, originalitu a jedinečnost. Každý náramek, náušnice, náhrdelník, korále, prsten nebo brož tvoříme pouze v jedné variantě, žádný podobný nikde jinde nenajdete.

Tvoříme obchodní šatníky(image), pro vedení společností a jejich reprezentanty. Cíleně a profesionálně Vám doplníme Váš obchodní šatník tak, že Vám ušetříme Váš drahocenný čas i peníze. Zajišťujeme veškeré doplňkové a servisní služby, včetně školení. Všechny naše produkty, jsou daňově uznatelným nákladem.

Velkoobchodní prodej drogerie a kosmetiky i sušených plodů.

Výhradní distribuce kosmetické značky Skeyndor pro Českou republiku a Slovensko.

Prodej porcelánového nádobí vhodného do mikrovlnné trouby i myčky nádobí. Nabízíme porcelán do domácností i gastronomických podniků.

Zámečnictví: - výroba klíčů - montáže, opravy a prodej - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky, systémy generálního klíče - průmyslové zámky - nábytkové zámky - stavební kování - kování pro ...

Dovoz a prodej vlněného textilu z Bulharska: - vlněné deky vyráběné s vysokým podílem ruční práce - koberce - kilimy a chališťata.

Hlavní činností společnosti je: - dovoz kávy - pražení kávy - balení kávy - skladová logistika - gastroservis. - dovoz cukrovinek Dr.Gerard

Outlet stock. Maloobchodní a velkoobchodní výprodej značkového zboží z celních skladů a US obchodních domů. Textil, obuv, sport, drogerie, domácí potřeby

Firma DESTON je výhradním zástupcem německé firmy Happy Rain Würflingsdobler Simbach výrobce deštníků HAPPY RAIN LI. Činnost: - základní činností firmy DESTON je dovoz a distribuce všech značek deštníků, které firma HAPPY RAIN vyrábí - jsou to světově známé značky jako: - Esprit - United Colors of Benetton - Pierre Cardin - Art ...