Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské parfémy - tělová, vlasová kosmetika.

Služby: - zprostředkování vrácení DPH za zboží zakoupené v zahraničí a nebo za zboží zakoupené cizinci v ČR

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - škrabadla pro kočky - oblečení, pelíšky pro psy.

Činnost: - výstavba světelných signalizačních zařízení - montáž značek dopravního značení - zemní, výkopové práce - demolice - pokládka zámkové dlažby - stavba plotů z kamene, betonových prefabrikátů.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - sypané byliny

Svatební salon, prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky Služby: - kadeřnictví - svatební a společenské líčení

Výroba textilní vlákna, nítě a tkaniny. Barvení a chemická úprava textilií, vláken. Firma Amann Group se sídlem v Německu zaujímá přední postavení ve světě jako specialista ve výrobě nití pro všechny průmyslové obory, převážně však v textilním, obuvnickém a kožedělném odvětví. Jako vedoucí výrobce nití však vyrábí i speciální nitě, od možnosti ...

Velkoobchod čajem a příslušenstvím. Kategorie zboží: -černé čaje -zelené čaje -polofermentované čaje -bílé čaje -dodatečně fermentované -aromatisované čaje -ovocné čaje -rostlinné čaje -balené -konvice, šálky, soupravy -čajové dózy a ostatní příslušenství -knihy o čaji.

E-shop: - komplexní vybavení mateřských, základních, středních a vysokých škol - hračky - nádobí - městský mobiliář - kancelářské potřeby - drogerie

Jedinečné a originální stříbrné šperky- stříbrné náušnice, stříbrné přívěsky, stříbrné prsteny, náramky, náhrdelníky, řetízky za skvělé ceny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní oděvy

Firma Delpra dováží z několika evropských zemí trvanlivé výrobky vysoké kvality a skutečně vynikajících chutí. Jedná se především o Maďarsko, Belgii, Španělsko, Rakousko, Německo, Polsko a Itálii, spolupracuje s největšími obchodními řetězci v ČR, jako například Makro, Billa, Kaufland, Ahold, Spar. Zároveň je dodavatelem pro cateringové ...

Vyrábíme: - bagety - chuťovky - smažené řízečky - obložené mísy - minidezerty.

Specializovaná maloobchodní prodejna na doutníky, tabák, humidory, dýmky, zapalovače a další kuřácké potřeby. Doplňkový prodej kvalitních alkoholických nápojů a dárkového zboží.

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

E-shop, prodej italské speciality - sýry - italské uzeniny - těstoviny - olej, ocet - čokoládové pochutiny - káva - koření - víno.

Pražení, distribuce: - káva Leonora.

Svatební dům, prodej, půjčovna: - svatební, společenské šaty - pánské obleky.

Výroba a prodej: - aromata - barviva - rostlinné extrakty pro potravinářský průmysl.