Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
AD SECURITY, s.r.o. se zabývá zámečnickou výrobou a poskytujeme konzultace, návrhy, dodávky, montáže a servis mechanických bezpečnostních a protipožárních systémů - klíčové systémy, protipožární bezpečnostní dveře, zámky, kování, vložky, mříže i autoklíče. Hlavním oborem firmy je realizace a návrh systémů generálního klíče, hlavně MUL-T-LOCK ...

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej s výjimkou činností uvedených v přílohách zákona č. 455/91 Sb.

Zámečnictví, nástrojářství

Společnost ASKO a.s. je předním distributorem výrobků ze dřeva. Specializuje se na prodej dřevomateriálu, deskového a konstrukčního dřeva, stavebního řeziva, podlahových krytin, zahradního sortimentu, nátěrových hmot, ale i nářadí a spojovacího materiálu.

Společnost FOSTRADE s.r.o. dodává kvalitní čerstvé hovězí, vepřové a kuřecí maso. Dále uzenářské výrobky, solená a uzená masa, zabijačkové speciality, polotovary a sýry. Zboží rozvážíme vlastními chladírenskými automobily k našim zákazníkům po celé České Republice. Disponujeme 2 vlastními prodejnami, které najdete v Králikách a v Písečné, kde ...

Velkoobchod: - čistící prostředky zn. Pronto, Mr.Muscle, Duck.

HALADA Avion Ostrava, s.r.o. provozuje zlatnictví a prodává kvalitní a luxusní prsteny, náušnice, náramky, přívěšky, náhrdelníky a mnoho dalšího.

E-shop: - pánské, dámské a dětské oblečení - obuv - batohy, kabelky, peněženky

Společnost se zabývá rozvojem maloobchodních prodejen RELAY, RELAY, Inmedio, HUB - jde o prodejny s tiskem, tabákem a drobným občerstvením na nádražích nebo v metru a v obchodních centrech.

KNIHY DOBROVSKÝ s.r.o. provozuje síť knihkupectví po celé ČR.

Jsme úspěšným výrobcem kvalitního dámského spodního prádla a plavek. V povědomí veřejnosti se profilujeme již mnoho desítek let, zejména značkou TRIOLA, známou u všech generací žen.

Prodej,distribuce: - stojany na vodu - chlazená, horká voda - pitná voda v barelech - výměna barelů - výdejníky vody - instantní nápoje: - káva - horká čokoláda - capuccino čokoládové, ořechové - čaj broskvový, citrónový - ledový čaj broskvový, citrónový - studený nápoj grep, pomeranč - smetana do kávy.

Prodej, e-shop: - oleje, maziva - autokosmetika - autodoplňky

Domino obchod, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a drogistického zboží.

V našem internetovém nebo kamenném obchodě najdete výtvarné a kreativní potřeby a vše z papírnictví a na výrobu scrapbook, blahopřání a techniky mixed media. Pro textilní techniky doporučujeme barvy a nažehlovací třpytivé fólie. Exkluzivně pro ČR zastupujeme i některé zahraniční výrobce pro velkoobchodní prodej.

Naše společnost Barman s.r.o. v Praze je stavěná na zkušenostech, které sbírá od roku 1997. Zrodil se skvělý nápad a v roce 2014 jsme založili svojí barmanskou školu. Společnost poskytuje služby internetového obchodu zaměřeného na prodej barmanských potřeb, různé druhy přípravy jak teplých tak studených nápojů, catering. Dále se zde dá najít ...

V našem řeznictví máme pro Vás připravené jen to nejkvalitnější maso od českých chovatelů, poctivé maďarské a české speciality. Aby Vám nevyhládlo, můžete ochutnat dobroty z našeho teplého pultíku a občerstvit se na cestu.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Výroba a prodej pryžové kabely a pryžové vodiče (silové kabely a vodiče)