Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba reklamních a dárkových předmětů.

Výroba dámského a pánského společenského oblečení.

Provádíme opravy kancelářské techniky a spotřební elektroniky a elektrotechniky se zárukou. Identifikace závady zdarma. Papírnictví, tonery, razítka, kopírování, laminace, kroužková vazba. Provozujeme E-shop s kancelářskými a školními potřebami

Fashion Moda to je Luxury Milano Outlet. Luxusních značky za příznivé ceny. Najdete u nás značky: Calvin Klein, Diesel, Guess, Armani, Prada, Gucci, Dior, Valentino, Hugoboss, Burberry, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren.

Branded fashion stocks Velkoobchodní i maloobchodní prodej dámského značkového outletového oblečení.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: - montáž fólií na budovy i automobily - protisluneční, tepelněizolační a bezpečnostní fólie

Prodej, e-shop: - loutky - marionetty

Společnost Ing. Petr Valentík - shoe-shop.cz provozuje internetový obchod s dámskou a pánskou obuví. Najdete u nás kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv od renomovaných německých výrobců. Prodáváme značky Rieker Antistress, Meindl, Fly Flot i další. Sídlíme v Praze. Internetový obchod, e-shop: Dámská obuv, boty: - polobotky - baleríny - ...

Květinářství. Prodej, e-shop a rozvoz květin - svatební kytice - dárkové kytice - květiny k různým příležitostem.

Prodej, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitární keramika - hliníkové žebříky Výroba: - ocelové haly

Prodej: -dětské přepravní systémy -dětské přívěsy za jízdní kola -příslušenství.

Prodej, internetový obchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv HEROCK -zástavby a vestavby do vozidel -dílenský nábytek -ponky a pracovní stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové žebříky, plošiny a lešení.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - plastové sáčky, pytle, tašky, fólie - úklidové pomůcky, prostředky - papírový program (papírové ručníky, kapesníčky, toaletní papír). Výroba: - plastové pytle, sáčky.

Prodej stabilizovaných rostlin a květin.

Služby: - ruční mytí vozidel - čištění interiérů - renovace autolaku, plastových světlometů - opravy, renovace kůže a plastů.

Prodej, e-shop: - špěrky - bižuterie - náušnice, náramky, prsteny, náhrdelníky. Prodejna, odběrné místo: Školská 694/32 110 00 Praha 1

Prodej, půjčovna, bazar: - kočárky - kojenecké oblečení. Showroom: Nad Šutkou 513/5 Praha 8

Včelí farma Prodej, e-shop: - med - výrobky z medu - medovina - svíčky ze včelího vosku.