Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop se samolepkami na zeď. Nálepky jsou snímatelné, dají se nalepit i na okna, ledničku apod.

Regranulace, recyklace, barvení plastů. Drcení plastového odpadu. Vstřikování plastů. Výkup, prodej: -plastová drť, drtě, plastový odpad ABS, PS, PE, PP. Recyklace: -plasty. Vyfukování folií, folie-LDPE. Výroba: -pytle plastové.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - zahrádkářské, zahradnické potřeby - substráty - hnojiva a chemie k rostlinám.

Maloobchod, prodej: -tabákové výrobky, cigarety. Telefon neověřen!

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

České dětské boty. Jsme přímý prodejce a internetový obchod specializující se na prodej kvalitní, certifikované, zdravotně nezávadné dětské obuvi. Dětské boty Fare, DPK, Beďa a Veleta, vždy z aktuálních kolekcí naleznete v našem obchodě.

Zpracování - polyuretanové a polyetylénové pěny Výroba - tvarované výplně obalů pro křehké zboží skleněné figurky, sklo a porcelán

Dodávka pro výrobce masných výrobků, masný průmysl, gastronomii. velkoobchod: - přírodní koření a extrakty koření - směsi koření - směsi koření s obsahem technologických přísad - jednotlivé a kombinované technologické přísady a přípravky - aspiky - sójové proteiny - funkční koloidy - marinády - aspiky - směsi k obalování mas a ...

Kolekce služeb pro gastronomická zařízení a také privátní zákazníky. Prodej vín. Sommiliéři.

Prodej, servis, autorizovaný prodejce: - tuky, oleje pro veškerý průmysl - obráběcí emulzní kapaliny - ekologická maziva - motorové, převodové oleje špičkových kvalit - autorizovaný prodejce produktů ESSO HOUGHTON DEUTSCHLAND (oleje, maziva) - autorizovaný prodejce produktů KLUEBER (KLUBER).

Nástrojárna. Nástrojářství. Výroba: - nástrojů vlastní konstrukce. Zámečnictví. Zámečnické práce: - obrábění kovů - elektroerozivní obrábění. - broušení - frézování - soustružení - ohýbání - lisování a nástřih materiálu, Výroba: - technické textilie.

Truhlářství. Truhlářská výroba: - interiéry na míru: - kuchyně, kuchyňské studio - levné skříně, vestavné skříně - obývací pokoje - ložnice - sedací soupravy - sedací soupravy jídelen. Maloobchodní prodejny: - elektro - domácí elektro spotřebiče - obuvi - kabelky a kožená galanterie - potraviny - ...

Textilní výroba, šití: - oděvy, oděvní doplňky.

Dovoz, import, maloobchodní prodej a distribuce: - výjimečných rakouských, jihoafrických, francouzských, kanadských, německých, australských a italských vín z různých vinařských regionů. VINOTÉKA DOBRÁ NÁLADA: - Praha 2 - Nové Město, Gorazdova 1994/9 pr.doba: po-pá 11-19, ne 16-19 tel.: 777366903.

Služby, prodej: -prodej vína -prodej sektů -lahvování -degoržování. Sídlo firmy Spojovací 596 Tuchlovice, 273 02.

Zastavárna, bazar. Výkup, prodej: - starožitnosti - starožitný nábytek, obrazy.

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy. - čalouněné sedací soupravy. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - DVD datové nosiče - BD-R Blu-ray nosiče - knihy.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, odstraňování staveb.

Výroba, potisk: - balící papír. - papírové roličky. Příčné a podélné řezání papíru - řežeme a převíjíme papír. Možnost poskytnutí vlastní autodopravy k vytěžování.

Logistické služby. Skladování. Velkoobchod, prodej: - sortiment papírenského zboží pro kanceláře, obchody, školy i domovy. Výkup a prodej papíru. Zpracování remitendy.

Alternativni energetika. Velkoobchod, obchodní činnost: - oleje - chemické suroviny a komponenty. Export, import - technologie do SNS.