Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop, eshop, internetový obchod, prodejna: -bavlnné látky pro patchwork a quilt -patchworkové stavebnice -nitě, vyšívací příze -literatura, knihy o patchworku -pomůcky pro výrobu patchworku: -fixy a tužky -jehly, špendlíky, náprstky -lepidla -nůžky, pravítka -podložky -řezače -splintovací sady -šablony ...

PZK-SERVIS-autoopravy Autoopravna osobních a užitkových vozů: -kódování autoskel -měření emisí benzínové a katalyzátorem benzínové a dieselové (naftové) -montáž zabezpečovacího zařízení: zámky, řadicí páky, autoalarmy, immobilisery, medvěd blok a autorádia -servisní prohlídky -generální opravy -prodej náhradních dílů a autobaterií ...

Velkoobchod - dámská móda

Prodej potraviny, smíšené zboží.

Zabýváme se stavbou zakázkových nástrojů na míru, opravami poškozených nástrojů a celou řadou úprav.

Výroba a prodej trezory na cennosti a dokumenty s vysokým zabezpečením. Plasty zpracování Solární kolektory Výroba kovový nábytek

Specializujeme se na prodej italského spodního prádla. Prodáváme dámské noční košilky a elegantní župánky. U zboží zaručujeme využití moderních materiálů pro komfortní pocit a snadnou údržbu.

Výroba, rozvoz - knedlíky houskové, bramborové, špekové, karlovarské

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Prodej spojovacího materiálů: -sponkovačky -hřebíkovačky -linky a stroje na výrobu dřevěných domků a krovů.

Vinné sklepy Roztoky s.r.o V naší nabídce najdete: - vína moravská a česká vlastní výroby - vína dovozová lahvovaná v našich sklepích - vína stolní - vybraná vína z produkce ostatních výrobců a dovozců. Dodáváme nejen vína vlastní výroby z Velkopavlovické a Slovácké vinařské podoblasti, ale i vína z: - Francie - Itálie - ...

Výroba, prodej distribuce brašen na notebooky, batohy, tašky a příslušenství pro notebooky.

Dodávka - zubní kartáčky FRESH & GO

Prodej - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - celoroční prodej brambor a zeleniny

Prodej a výkup - starožitnosti

Prodej - ocelové disky Prodej - pneumatiky Internetový obchod - pneumatiky

Prodej: - holandské a francouzsíé sýry - domácí sušené salámy - domácí klobásy. Výroba na objednávku: - sýrové a salámové mísy - dárkové koše z klobás nebo sýrů.

Velkoobchodní prodej hrnkových a řezaných květin od zahraničních a českých pěstitelů. Individuální dodávky květin z nabídky německé firmy Landgard a burzy Noviflora Holland. Našimi klienty jsou především květinářství a zahradní centra v Praze a blízkém okolí.

Prodej: - zahradní technika - bazény.