Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - pneumatiky - disky Pneuservis - osobní automobily

Prodej - drogistické zboží - potraviny - smíšené zboží

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

Pískování, rytí a gravírování předmětů ze skla. Výroba reklamní předměty.

Prodej - léčebná kosmetika - výživové doplňky. - cvičení - masáže

Nabízíme cvičení na proštíhlovacích stolech včetně přístrojové lymfodrenáže. Poskytujeme výživovou poradnu. Provádíme měření přístrojem Bodystat.

Květinářství - řezané a hrnkové květiny - květináče, dekorace - vazby svatební, smuteční, narozeninové, klasické

Velkoobchod a maloobchod: -umělé květiny -keramika -proutěné zboží -vánoční zboží -velikonoční zboží -bytové doplňky -aranžování interiérů.

Papírnictví prodej - kancelářské potřeby

Prodej - japonské starožitnosti a dekorace Internetový obchod

Prodej - drogerie - bytový textil - oděvy

Ochranná pracovní obuv Lemaitre je vyráběna technologií přímého nástřiku dvouvrstvého polyuretanu na svršky z přírodních usní. Vnitřní měkčí vrstva dodává obuvi pružnost a ohyb, vnější tvrdší pak zabezpečuje maximální odolnost proti oděru a vnějším vlivům.

Prodej - mražené mořské ryby Výroba - rybí lahůdky Dovoz - mražené mořské ryby

Prodej - uzené ryby - chlazené ryby - sudová a lahvová vína - sezoní ryby

Půjčovna: - svatební šaty, společenské šaty, plesové šaty Šaty nejen půjčujeme, ale také šijeme na míru dle přání zákazníka. Díky kvalitě a ceně našich služeb k nám jezdí zákazníci i z Jičína, Hradce Králové, Pardubic i Kolína

Chovatelské potřeby -prodej krmiv pro psy a kočky -zahradnictví- substráty, květiny, vazba květin, dárkové předměty -půjčovna zahradní techniky -návrhy a realizace zahrad -vinotéka

Internetový obchod - knihy obrazové publikace Distribuce - knihy obrazové publikace

Prodej potřeb, krmných doplňků a kosmetiky pro koně. Výhradní zástupce světových výrobců produktů pro koně a jezdce: Farnam (USA), Vita Flex (USA), Horse Master (EU), Schneiders (USA), Roflexs (EU), Bob´s (USA). Působíme ve střední a východní Evropě..

Hostinská činnost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zednictví