Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Podej: - dámské, pánské a dětské oděvy.

Zakázkové zlatnictví: - prodej zlata, stříbra a bižuterie - výroba šperků na zakázku - veškeré opravy šperků, drobné opravy na počkání - restaurování šperků.

Velkoobchod: - spojovací materiál - hmoždinky, kotvy - vruty - šrouby metrické - matice, podložky - šrouby do plechu - drátěná šroubovina - nýty - hřebíky. Balení a dodávka: - spojovací materiál(mikrobalení).

Stavebniny. - střešní krytina BRAMAC, KM BETA, TONDACH - stavební systémy KNAUF - zdící materiály YTONG, POROTHERM - spojovací materiály BERNER - střešní okna VELUX, FAKRO Zajišťujeme: - odvoz materiálu na místo určení - pokrývačské a klempířské práce - montáž sádrokartonu. - zateplení budov

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Prodej, poradenství: - akvaristika - mořská akvaristika.

Hadice Barták - průmyslové hadice - hydraulické hadice - odsávací hadice - tlaková vzduchotechnika - příslušenství - pryžové desky, podlahoviny

Internetový obchod s vybavením pro koně. Prodej: - vybavení pro koně i jezdce - stájové vybavení - kosmetika, krmiva, dárkových předmětů.

Prodej: -záclonové tyče, garnyže, rolety -bytový textil.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, zpracování a prodej masných výrobků.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

Výroba a zpracování masných výrobků.

Dopravní značení komunikací. Autoelektroservis, pneuservis. Svodidla a zábradlí, zpomalovací prahy.

Pneuservis. Provozovna Hostomice tel.311584844: -opravy a prodej pneumatiky nové i ojeté. -prodej, montáž, demontáž, vyvážení pneumatiky na osobní automobily, AVIA, nákladní pneumatiky na objednání. -protektorován -prodej pneumatiky na nákladní auta.

Zahradní centrum: - okrasné a ovocné dřeviny - substráty, mulčovací kůra - osiva květin a zeleniny, hnojiva - řezané květiny, sušená vazba - návrhy a realizace zahrad - kompletní péče o trávníky: - setí - hnojení - provzdušňování a konzultace - kácení a likvidace stromů včetně frézování pařezů.

Prodej: - drogerie - barvy, laky - chemie - parfumerie.

Prodejna tabákových potřeb.