Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Výhradní zastoupení firmy SÖKE v ČR. Velkoobchod: -domácí potřeby.

Prodáváme nové i použité pneumatiky, hliníkové (alu) disky, plechové disky. Veškeré nabízené zboží je skladem, možnost objednání online. Letní i zimní pneu. Provádíme kompletní renovace ALU disků

Prodej: - sportovní poháry - medaile - trofeje - plakety.

Výroba, prodej, zpracování: - živé a mražené ryby.

Výroba: -skleněné pilníky Sídlo firmy Ing. Jan Turina - SOFIT® Husova 165 290 01 Poděbrady Česká republika

Služby: - příjem starožitných předmětů a starožitného nábytku do komisního prodeje.

Výroba a rozvoz: - knedlíky - teplá jídla - mražená jídla.

Výroba: -ovocné sirupy -nápoje -rozpustné přípravky do vody na zhoto- vení nápojů -ovocné koncentráty -dia nápoje Bramborové těsto: -knedlíky -kaše -bramboráky.

Pěstitelská pálenice. Pálení: - kvas pro zahrádkáře. Výroba: - alkoholické nápoje - slivovice, calvados, hruškovice, meruňkovice, třešňovice.

Výroba, prodej, e-shop: - přání ruční výroby.

Maloobchod textilní galanterie. Prodej: -šicí potřeby -pletací příze -zipy -knoflíky -ponožky -předtisky pro vyšívání -deštníky -dámské a pánské spodní prádlo.

Dovozce předních evropských výrobců do České repupliky: - čerstvé sýry - paštiky - rybí speciality - holandské sýry .

Květinové studio Petronila V obchodě: svatební floristika, floristika obecně, prodej dárkového zboží, hrnkových rostlin. Zahradnické služby: Projektování, realizace, údržba zahrad, arboristika.Návrhy, realizce a údržba autmatických závlahových systémů.

Hodinářství Opravy a prodej: - hodinářského zboží - zlatého zboží.

Výroba, prodej: - porcovaná, chlazená a mražená drůbež.

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -pánské oděvy.

Výroba a prodej: - bazény - plastové bazény na klíč - zastřešení - dlažby, terasy okolo bazénu - technické nádrže - jímky, záchytné a akumulační nádrže - vodoměrné šachty. - bazénová chemie - bazénové příslušenství - vysavače, protiproudy, filtrace, osvětlení - úprava vody - zakázková výroba z plastů Montáže. Záruční a ...