Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: - tabákové výrobky - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Moštárna. Velkoobchod a maloobchod potravin. Cukrárna.

Zpracování ovocných kvasů. Provozovna: Čáslavská 223 (směr Církvice - Čáslav, bývalý areál vojenských dílen) Kutná Hora 284 01

Výroba: -kožené nákupní tašky -etuje -sáčky na bačkory.

Prodej, e-shop: - dětská šlapací a elektrická autíčka a vozítka Peg Perego.

Velkoobchod, prodej. - deskové materiály - kuchyňské desky - dřevotřísky, překližky - kuchyňská dvířka - plovoucí podlahy - nábytkové kování.

Výroba standardních i nestandardních obálek a tašek, potisk obálek a tašek, bublinkové obálky.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

ARDO Mochov s.r.o., specialista na mraženou zeleninu a ovoce, je součástí největšího producenta mražené zeleniny a ovoce v Evropě - ARDO n.v. ARDO n.v. již více než 40 let působí v oblasti sklizně zeleniny a od roku 1977 také v oblasti mražené zeleniny a její produkce. V roce 1985 se společnost rozhodla expandovat v Belgii a začátkem ...

Výroba: - kartonové obaly - lepenkové obaly - papírové obaly.

Velkoobchod, dovoz, distribuce: - výrobky péče o nohy zn. Callusan - nehtová protetika zn. Unguisan.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Knihařské a vazačské práce: - běžné vazby - luxusní vazby - diplomové práce - pasparty - sbírky zákonů - kartonáž - desky - kroužková vazba - tamponový tisk - kopírování.

Výroba, prodej: - drogerie - kosmetika - šampony - sprchové gely - desinfekční prostředky - aviváže - čistící prostředky.

Výroba, maloobchod, e-shop, internetový prodej: - pracovní oděvy - zimní kombinézy - pracovní rukavice.

Velkoobchod: - chovatelské potřeby.

Výroba: - kancelářské potřeby z papíru, kartonu a kovu.

Chemická výroba: - prací, mycí a čisticí přípravky.

Prodej: - pracovní oděvy - ochranné pomůcky.

Solární kosmetika, krémy do solária, opalovací přípravky a nástřiky, značek Australian Gold, Colorology, Caribbean Gold, Swedish Beauty a That So.

Výroba a prodej: - zakázkový bytový textil - zakázkové šití pro české firmy (vybavení hotelů a penzionů - přehozy, závěsy, záclony, ubrusy, matracové potahy a další) - strojní prošívání na stroji MECA (práce ve mzdě)-kontinualní do šíře 280 cm - prošev uzavřených vzorů na stroji RESTA do rozměru 300x300 cm - výroba matracových chráničů (i se ...

Velkoobchod: - čaje - energetické nápoje - chipsy.

Vydavatelství: Poznání a informace: - velké encyklopedie - malé encyklopedie - rostliny - zvířata - neživá příroda - automobily - zbraně - pro gurmány - různé - minulost a umění - historie a fakta. Velké obrazové publikace: - dějiny států - všeobecné - 100 nej - archeologické průvodce - chov a ...

Maloobchod, prodej: -galanterní zboží -pletací příze -šicí potřeby -ponožky -knoflíky -zdrhovadla.