Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba: - hračky - stavebnice plastové - STORIA.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - hospodářské potřeby - ruční hospodářské nářadí - čistící prostředky - svářecí, svařovací materiál - brusné a řezací kotouče.

Velkoobchod, prodej: - kornouty na zmrzlinu - obaly na zmrzlinu - trubičky - toping.

Dům textilu. Maloobchod, prodej: -oděvní metráž -textilní galanterie.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Velkoobchod, prodej: -mléko -mléčné výrobky -jogurty, majonézy, másla.

Prodej - maloobchod : 3 speciaizované obchody: Sklo, porcelán, keramika Kuchyňské a domácí potřeby, káva, kávovary, čaje Interiérové doplňky, lampy, lustry, zrcadla v rámech, rámování, křesla ušák- i na zakázku, potahové látky, umělé květiny, hodiny

Pekárna. Výroba: -pečivo. -chléb. -knedlíky (houskové, bramborové, plněné)

Zastoupení fy. PEYER Graphic GmbH, prodej potahových a předsádkových papírů a jiných materiálů pro výrobu knih. (např Surbalin, Peyprint, Peytan, Peydur a plátna Duchesse, Princesse, Comtesse apod.)

Nákup, prodej: - použitý nábytek - dekorační předměty - kamenina, dlažba.

Gourmet. Vinotéka, caffeterie. Maloobchod, prodej: - víno.

Umělecké sklenářství. Zakázková výroba, restaurování: -barevné skleněné vitráže vkládané do olova. Generální opravy: -vitráže v církevních a památkových objektech. Výroba: -umělecké doplňky pro interiéry dveřní výplně, zrcadla.

Výroba i na zakázku: - pevné obaly vyráběné z překližek, -hliníkové profily -kovové rohy Zajištění, pronájem, půjčovna: -zvuková a světelná technika -aparatura na koncerty, společenské akce

Oprava: - obuv - brašnářské a sedlářské zboží.

Oprava: -obuvi Výroba: -klíče, autoklíče -razítka Rytecké práce.

Prodej, nákup, autovrakoviště: -použité náhradní díly FORD, PEUGEOT, ŠKODA. -maziv, olej