Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Turistické navštívenky jsou novým produktem společnosti Český místopis s.r.o. Turistické navštívenky jsou barevné papírové fotokartičky, tematicky i obsahově vycházejí ze sběratelské edice klasických pohlednic "Český místopis" a jsou spojené se soutěžní hrou.

Nabízím: - šití dílů a doplňků pro exteriéry a interiéry.

Výroba bylinné kosmetiky: - kosmetické řady - Štěstí baronky V. - kosmetické řady - Štěstí pana Ondřeje - bylinné pleť. vody - mýdla - gely - šampony - pleť. mléka - kondicionéry - laky - krémy

Prodej keramických hmot, glazur, barvítek a engob, pecí a hrnčířských kruhů. Poskytování poradenství v oboru keramických hmot a glazur.

Výroba keramiky. Keramická dílna: - přímý výrobce keramiky - užitková keramika - výroba bytového textilu - svíčky z včelího vosku - reklamní keramické předměty - dárkové balení - výroba atypických keramických prvků.

Prodej, maloobchod: -nové pneu všech značek Opravy a montáž pneu: -osobní a nákladní automobily -zemědělské stroje -motocykly Vyvažování. Protektorování studenou a teplou vulka- nizací. Opravy bočních průrazů pneu. Opravy předních skel. Seřizování geometrie náprav 3D laserem. Seřízení světel regloskopem. Zajištění a příprava ...

Řeznictví a uzenářství. Prodej a zpracování: - masné a uzenářské výrobky - teplé občerstvení Prodejna: Politických vězňů 48 Kolín II Tel.:321 671 625

Výroba a prodej: - ortopedická obuv, vložky a zdravotní doplňky.

Zlatnictví: -prodej: -zlaté a stříbrné šperky -brilianty -prodej a oprava: -hodinky -ruční výroba -renovace starožitných šperků.

Výroba, prodej: -keramika ručně točené na hrnčířském kruhu. -dárkové předměty

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Výroba, prodej: -postele -vodní lůžka -čalounění doplňky -matrace na míru. Oprava a renovace: -starý a starožitný nábytek. Čalounění: -dveří. Oprava: -čalounění. -autočalounění.

Výroba a prodej: - bezlepkové pečivo a těstoviny.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Prodej textil: -kojenecký, dětský, dámský pánský -metrové zboží -oděvní a dekorační tkaniny, plyše -záclony a ubrusoviny PVC -ložní zboží, lůžkoviny -přikrývky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Čalounictví. Veškeré opravy: -čalouněný nábytek -čalounění dveří. Výroba: -molitanové matrace všech rozměrů -dveře-koženka. Prodej: -shrnovací dveře DORIS.

Akvaristika. Prodej: -akvarijní rybičky -krmivo pro zvířata psi, kočky -pomůcky pro chovatele. Výkup: -akvarijní rybičky. Velkoobchod: -mražené krmení.

Drátěný program: -prezentační stojany -prodejní stojany -regály. Prášková lakovna. Lakovací technika. Volná kapacita: -na vystřihování -ohraňování plechových dílů.

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Výroba: -CD obaly -čtyřbarevný tisk -výseky do B1 -laminace -horká ražba -kašírování -knihvazárna, vázání knih.