Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Papírnictví. Prodej: -školní a kancelářské potřeby -xerografický papír -tabelační papír, tiskopisy -obalový materiál, tácky, kelímky -toaletní papír, ubrousky -smíšené zboží. Velkoobchodní sklad: -prodej pro prodejce a organizace.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Jezdecké potřeby. Prodej vybavení pro: -jezdce -kováře -chovatele koní. Prodej: -krmivo pro domácí miláčky -rybářská technika (pruty). Široký sortiment, rozvoz zboží.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Velkoobchod: -nápoje. Kompletní nabídka: -pražské pivovary -Krušovický pivovar -Karlovarské vody MATTONI.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -výroba zmrzliny.

Prodej: -papírnické zboží -smíšené zboží.

Export, import: -umělé květiny -sezónní zboží -řecká vína.

Opravy: -šicí stroje. Prodej: -dětské kočárky.

Autoopravna, autoservis ŠKODA: -generální opravy GO -seřizování motorů -montáž katalyzátorů -příprava na STK včetně provedení -měření emisí. Pneuservis: -protektorování -prodej pneu.

Prodej: -papírnictví -knihy. Antikvariát.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční i pozáruční opravy: -hodinářské zboží -hodinky pánské, dámské, dětské -náhradní díly.

Velkoobchod: - kožené zboží, - oděvy pro volný čas.

Pekárna a cukrárna. Výroba, prodej: -pečivo -zákusky -dorty.

Služby: -výroba lahůdkářského zboží. Zabýváme se výrobou lahůdkářského zboží tj.saláty, pomazánky, chlebíčky, obložená vejce, aspikové výrobky, rybí výrobky, sekaná, obložené mísy, chuťovky. Dále vyrábíme zboží na rodinné a podnikové oslavy a rauty.

Prodej: - hračky - drogerie - papírnictví.

Pneuservis. Prodej, servis, opravy: -pneu na všechny typy vozidel.

Cukrářská výrobna: -výroba dortů, zákusků a trvanlivého pečiva.

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Internetový prodej: -značkové dámské, pánské i dětské oblečení -nabídka triček, mikin, tepláků, kalhot, bund a doplňků.

Mlýn. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pšeničná mouka hladká, hrubá, polohrubá, celozrnná, chlebová -pšeničná krupice hrubá i jemná -žitná mouka celozrnná -jedlé i krmné otruby -šrot a krmivo

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.