Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba tištěných textilních etiket. Textilní etikety: - tkané - tištěné Papírové etikety: - samolepicí papírové samolepicí etikety různých rozměrů jsou vhodné k přelepování obalů Vašich výrobků apod. Je možný tisk loga, čárových kódů a proměnlivých údajů v několika barvách. - visačky, vizitky atd. papírové visačky jsou nadstandardní ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -potravinářské produkty -zemědělské suroviny -polotovary -těstoviny -koření -houby -sušená zelenina -sušené ovoce.

Prodej: -knihy všech žánrů -pohlednice -učebnice -mapy, atlasy, kalendáře. Zásilková služba.

Prodej: - semena - travní směsi - substráty a hnojiva - květináče, truhlíky.

Prodej: - zdravá, racionální výživa.

Pneuservisní síť a prodejce pneumatik s působností po celé ČR.

Výroba a konstrukce: -obaly -kartony -reklamní a prodejní stojany -poutače -zásuvné toppery z potištěné hladké a vlnité lepenky -návrhy designu.

Zpracování masa Prodej: - maso, uzeniny

Zakázkové truhlářství: -kuchyně -dveře -schody -okna -nábytek. Prodej: -podlahové krytiny (400 druhů koberců) -konzole -svítidla -lišty -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -drátěný program -zdravotní matrace -shrnovací dveře.

Naše služby: - zakázkové šití oděvů - šití bytového textilu -záclony, závěsy.

Výroba: - papírové obaly.

Prodej: - okrasné ryby. Stavba: - vodní nádrže.

Internetový obchod. - chovatelské a výcvikové potřeby.

Výroba, prodej: - krouhané zelí.

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -obráběcí nástroje.

Prodej: -pneumatiky -ocelové ráfky -ALU* kola -disky -elektrony -litá kola -plechová kola. Značky: -MICHELIN -BARUM -CONTINENTAL -BRIDGESTONE -FIRESTONE -KLEBER.

Dovoz, velkoobchod: -hračky a sportovní potřeby pro děti.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.