Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Internetový prodej malých spotřebičů, kosmetiky, nábytku, bytových doplňků a hobby potřeb.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -kancelářské potřeby

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie.

Výroba: - krmiva pro rybičky a terarijní živočichy.

Maloobchod: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: -kojenecký textil -dětský textil do velikosti 140 -kosmetika pro děti -hračky pro batolata -kočárky, autosedačky, chodítka -přebalovací pulty -postýlky, ohrádky -jednorázové plenky. Výhradní zastoupení firem: -DARA, NEKKO, SVOBODA, QUEEN, DUMBO. Komisní prodej: -dětská autosedačka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dárkové a dekorační předměty - bytové doplňky - hedvábné kytky SIA.

Velkoobchod a velkosklad: -pravý čínský čaj(zelený, bílý, oolong, jasmínový) -dárkové balení.

Velkoobchod: - kosmetika - drogerie.

Prodej: - kosmetické výrobky - čistící prostředky.

Krouhárna zelí. Výroba: - marinované zelí - kysané zelí - zelné saláty.

Výroba - prodej: - jablečné džusy i v plechovkách - jablečné a hruškové pyré do pekáren a mlékáren - dia jablečný nektar - ovocné nektary a nápoje Pinto - Light - Nella - Tropical - Multivitamin - destilovaná voda - energetické nápoje s kofeinem a výtažků exotických rostlin Erektus, Semtex.

Výroba: -skleněná lustrová ramena, ověsy a svícny -sklo na zakázku.

Výroba a prodej - povlečení - ložní prádlo - prostěradla - ručníky a osušky - utěrky a pracovní ručníky - obchodní řetězce - velkoobchody - obchody - privátní osoby - internetový obchod

Prodej, oprava, servis, revize: - motorové pily, sekačky a zahradní traktory - široký sortiment značek PARTNER, JONSERED, STIGA, JOHN DEERE, MTD, Dolmar, Makita Broušení: - řetězy a pilové kotouče. Prodej: - švédské motorové pily a křovinořezy od amatérských až po profi - náhradní řetězy pro všechny značky - pilníky - motorové ...

Velkoobchod obalovým a kancelářským zbožím. Sortiment: -mikroténové sáčky,tašky,přířezy -fólie pro balení potravin -fixační a ochranné fólie -papírové tácky a talíře -dortové krabice -celofánové archy a dárkové sáčky -ozdobné stuhy -jednorázové nádobí,kelímky,vaničky, příbory -pytle,sáčky do odpadkových košů -balící ...

Hlavní činnost firmy je zaměřená na výrobu sportovních dresů (fotbal, hokej, volejbal, házená, basketbal), stulpen, míčů a brankářských rukavic. Dále vyrábíme fanouškovské předměty jako minidresy, vlaječky, šály, jubilejní dresy, polštáře, ručníky apod. Poskytujeme speciální množstevní slevy pro sportovní kluby.

Velkoobchod, prodej: -nápoje -pivo -víno -minerálky -voda v barelech -drobné zboží -cigarety.

Prodej: -domácí potřeby, železářství -elektrospotřebiče -spotřební elektronika -světlení -zahrada -keramika, sklo, porcelán -hračky -papírnictví.

Prodej: -dámské oděvy, dámské oblečení.

Výroba a prodej: -oděvy pro plnoštíhlé -nadměrné velikosti - společenské oděvy, svatební oblečení -dámské, pánské oděvy blejzry, halenky, kalhoty, sukně, vesty, pánská saka, kalhoty, košile, bundy, kabáty, paleta, šaty, společenské šaty -těhotenské oblečení.

Prodej svislého dopravního značení a příslušenství Pronájem dopravního značení, světelného zařízení a semaforů Kompletní realizace DIO včetně údržby Realizace přechodného dopravního značení při pořádání kulturních a sportovních akcí, poutí atd. Projekce a odborné poradenství Zhotovení pasportů dopravního značení, návrhů dopravně ...