Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - akvaristika - teraristika - chovatelské potřeby - krmiva - akvaria na klíč.

Autoservis, pneuservis: -opravy všech typů osobních a užitkových vozů -výměna autoskel -geometrie.

Prodej, distribuce: - sušené mléčné produkty pro lidskou spotřebu - sušené mléko odstředěné - sušené mléko plnotučné - sušená syrovátka sladká-krystalizovaná forma - sušená syrovátka sladká-nekrystalizovaná forma - syrovátkové proteinové koncentráty - kasein - máslo čerstvé i mražené - mléčné produkty v cisternách - ...

Prodej: - textil, - obuv.

Prodej, maloobchod: - učebnice - knihy - mapy.

Prodej: -potravinové výrobky -chlebíčky -dárkové balíčky a koše.

Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: - hodinky.

Květinové studio: - vazba klasických i netradičních kytic - kompletní květinový svatební servis - aranžování suchých květin - hrnkové květiny - dárkové sklo, keramika, obrázky - balení dárků Zahradnické služby: - projekce, zakládání i údržba zahrad - péče o firemní i soukŕomou zeleň - pokládka trávníku - montáž a servis ...

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. -krmiva pro zvířata. -akvaristika.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží. -tabákové výrobky.

Výroba a prodej - bytový textil: - frote ručníky, osušky, žínky, koupelnové předložky, župany, utěrky - zakázková výroba reklamních ručníků a osušek. Chráněná značka FROTEX. Zelená linka pro Vaše objednávky: 800 173 962.

Velkoobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo - keramika - nerez - porcelán - keramika - gastro.

Nákladní a osobní pneuservis, protektorování nákladních pneumatik, mobilní servis nákladních pneumatik, prodej litých a ocelových disků, monitoring nákladních pneumatik pro dopravní firmy, velkoobchodní prodej pneumatik, autorizovaný Michelin-partner pro ČR.

Prodej vlastních uzenin - rozvoz masa a uzenářských výrobků

Nabídka sortimentu papíru od ofsetových, natíraných, kancelářských až po speciality na objednávku.

Prodej, maloobchod: -pánská, dámská kosmetika.