Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod řemeslnickými potřebami. Dovozce značek: -FRIULSIDER, OSBORN, HARBO, IRWIN, JACK, ULTRA, KNIPEX, MANNESMANN. Distributor značek: -TYROLIT, KLINGSPOR, MAKITA, METABO, NAREX, CARBORUNDUM ELECTRITE, FESTOOL. Sortiment: -brusivo -kartáče -kotevní technika -hmoždinky -vruty -šrouby -matice ...

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové rostliny -keramika -kompletní květinový servis.

Dovoz, výroba a distribuce: -zdravá výživa -biopotraviny.

Výroba a prodej českých grilů se žulovou deskou.

E-shop: - oblečení klasických i nadměrných velikostí.

Výroba, prodej: - ochranné a pracovní oděvy.

Fast Food, dárkové předměty.

Maloobchod: - obuv - kožená galantérie - punčochové zboží.

Internetový obchod nabízí krmivo a chovatelské potřeby pro psy, kočky, papoušky, králíky a další domácí zvířata. Rady, tipy, testy výrobků, pravidelné akce a novinky v sortimentu. Rozvoz Praha, Praha východ, Kolín a okolí. Doprava od 799, - Kč zdarma. I

Andělské šperky a bižuterie, dekorování skla, malované obrázky, malované hedvábí, kurzy malování na hedvábí, zasazování minerálů do skla - tiffany technika.

Výroba: -dřevěné hračky -školní pomůcky -dřevěné reklamní předměty.

Internetový obchod s léčivou kosmetikou z Mrtvého moře, rašeliny a konopí. Potřeby pro wellness centra, lázně, masážní salóny.

Bazar, autobazar: - tahače, nákladní automobily, návěsy a přívěsy - pneuservis - prodej pneu, nádrží Provozovna Nové Strašecí: Mšecká 967 tel.: 313 572 425, 602 106 628 truck@losl.cz Autorizovaný dealer firmy KIA MOTORS: - prodej nové osobní a užitkové automobily.

Krejčovství. Šití dámských oděvů.

Prodej: -potraviny. Pobočky Nymburk: -Sadová 2167, tel.:325 531 067 -ul.Letců R.A.F.1958, tel.: 325 533 060 -ul.K.Čapka 2086, tel.: 325 531 155 -nám.Přemyslovců, tel.: 325 512 106 -nám.Přemyslovců, tel.: 325 512 917 -ul.M.Koněva 639, tel.: 325 512 458 -drogerie, ul.M.Koněva 639, tel.: 325 512 139

Prodej: -květiny a potřeby pro květiny -potřeby pro chovatele -keramika -akvaristika.

Autorizovaný distributor. Velkoobchod, maloobchod: - oleje a maziva SHELL - pneumatiky DUNLOP, PNEUMANT - filtry MANN FILTER - svíčky, řemeny, akumulátory, kotouče, destičky, stěrače BOSCH - autorádia BLAUPUNKT - motocykly.

Řeznictví a uzenářství. Prodejna: Nákupní středisko Jednota Hamplova 1115 tel.: 325 626 199

Zlatnictví, prodej - zlato - stříbro - šperky - hodinářské zboží