Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Zemědělská výroba - výroba uzenin

Prodej: -ovoce -zelenina -květináče -trpaslíci...

Prodej: -nové pneumatiky. Kompletní služby: -studené protektorování ojetých pneumatik -vyvážení -montáže, demontáže -huštění i dusíkem -opravy.

Svatební a společenské studio. Půjčovna: -svatební šaty. -šaty pro drůžičky a mládence. -pánské obleky. -společenské šaty. Dále nabízíme: -svatební oznámení. -snubní prsteny.

Prodej: - chovatelské potřeby.

Výroba, prodej: - ochranné pracovní pomůcky.

Naše služby: - sestavení programu pro regulaci váhy - udržení váhy - optimální výživa.

Rostlinná výroba: - vinná réva, vinohrad.

Maloobchod-prodej: -kůže-kožešiny -dámská a pánská konfekce -módní doplňky. Výroba: -Pečky, Tř.5.května 244 -tel:321785458 Další prodejna: -Kutná Hora, Šultysova -tel:327516823 -Mladá Boleslav, V.Klementa 846 tel:326327102

V naší nákupní galerii naleznete nejen velký sortiment, ale i příznivé ceny, kvalifikovaný přístup našich pracovníků a vysokou kvalitu poskytovaných služeb. V našem e-shopu naleznete pneu, disky, hračky, sportovní potřeby, koloběžky, dětské čtyřkolky, minibike, minicross, pitbike, motorové pily, sekačky, křovinořezy, zahradní grily, vysavače, ...

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Nabízíme: - komplexní servis galanterie a metráže výrobním firmám. Dodáváme: - zipy, nitě, spony, suché zipy, druky či gumy - metráž pro pracovní a ochranné oděvy, fleece, popruhy a neoprén.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - autobaterie - autodoplňky - autopříslušenství.

Prodej: - omlazující přístroje a kosmetika s přírodním kolagenem a produkty s ageLOC. Nabízené zboží pochází od polského výrobce, společnosti Inventia, který se může pochlubit vlastní laboratoří a neustálým vývojem nových produktů. Také Americká společnost Nu skin která se zabývá omlazujícími přístroji a kosmetikou s nimi související ...

Vozovky: -frézování -řezání -opravy. Výroba: -dopravní značky a značení. -prodej dopravních značek -zapůjčení dopravních značek.

Prodej: - kancelářské a školní potřeby.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní pomůcky -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -přilby, brýle.

Výroba a prodej: - cukrářské a pekařské výrobky.

Vyrábíme: - originální textilní hračky a dekorace s vlastním osobitým designem.

Prodej, maloobchod: - dámská konfekce, oděvy, textil.

Komplexní reklama. Sítotisk. Potisk: - samolepicí folie - textil - plošný tisk. Pískování do skla, kovu, dřeva apod. Reklamní předměty (včetně potisku). Kartonáž Výroba vypalovacích obtisků. Dekorace skla, keramiky a porcelánu. Velkoobchod: - sklo - porcelán - keramika - nerez.