Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: -výtvarný materiál -knihy -hudební nástroje -didaktické pomůcky -hračky -sedací soupravy -nábytek.

Keramický a betonový blok. Prodej,velkoobchod,maloobchod: -stavebniny,staviva -značková prodejna výrobků KB-blok, vše za ceny výrobce, krytina o 10% levnější než u výrobce -Knauf-sádrokartonové stavební desky -Ytong-stavební hmota,tvárnice -Bachl-izolační hmoty -Düfa-barvy,nátěrové hmoty, míchání barev -Schiedel-komínové ...

Náš eShop vám nabízí sortiment vín s možností osobního vyzvednutí nebo zaslání poštou.

Výroba a prodej: -varné, technické a laboratorní sklo.

Informační server o zdraví a správné výživě zvířat. Databáze veterinárních lékařů a chovatelských stanic. Prodej: -krmiva pro psy a kočky

Výroba: -upevňovací technika pro stavební účely -montážní technika pro stavební účely.

Výroba součástí kol. Šroubárna Marek s.r.o. je výrobní firmou s více jak 95 letou tradicí a se sídlem ve Hvězdonicích v České republice. Vyrábí se zde široká škála výrobků hutní druhovýroby ( paprsky, matice kol, hřebíky, nýty, pečící plechy ..). Výrobky nacházejí uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu a na mnoha zahraničních trzích. ...

Prodej: -průmyslová hnojiva -chemie pro zemědělství. Živočišná výroba: -výroba vajec -výkrm kuřat -chov prasat. Služby pro zemědělce.

Maloobchod, prodej: -hračky -stavebnice -hry

Prodej: - klobouky, čepice - metráž, látky - galanterní doplňky.

Největším dovozce a autorizovaný distributor olejů a maziv ESSO a Mobil v České republice.

Výroba: -mycích prostředků -čistících prostředků.

Veterinář. Prodej: -maso -uzeniny -potraviny.

Prodej: -osiva, sadba -hnojiva -přípravky na ochranu rostlin -nářadí -krmiva, krmné směsi -obiloviny -minerální a vitaminózní krmní přísady -chovatelské potřeby -netkané textilie -brambory na uskladnění.

Velkoobchod : - tabelační papír a NCR papír bez tisku - speciální tiskoviny - hlavičkový papír - obálky, vizitky - potisk kalendářů a diářů - výroba PF - potisk reklamních předmětů - vyřezávané samolepící folie

Prodej, montáž, servis a vyvažování: -pneu a duše motocyklové, osobní, dodávkové, nákladní, speciální, obří (zemědělské do 56"). Likvidace ojetých pneu. Prodej značek: -BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, MICHELIN, SAVA, UNIROYAL, KLEBER, MATADOR, GENERAL TIRE, PIRELLI, NOKIAN, DUNLOP, GOOD YEAR, FIRESTONE. Prodej disků ...

Výroba a prodej masných výrobků a uzenin.

Velkoobchod, maloobchod: - sklo. Sklenářské práce.

Výroba a prodej: -maso a masné výrobky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej spojovacího materiálu: -šrouby -imbusy -matice -podložky -vruty -závitové tyče -čepy -nýty, trhací nýty, nýtovací matice -závlačky, seger, pojistné kroužky -talířové pružiny -pera -lana -řetězy.

Prodej: -kancelářské potřeby -školní potřeby -tiskopisy -magnetické a nástěnné tabule, nástěnky -dárkové zboží. Výroba: -razítka -vizitky.

Výroba a prodej brašnářského a sedlářského zboží.

Prodej: - obuv dětská, dámská i pánská včetně domácí - galanterie kabelky, klíčenky, peněženky, pásky - kapesníky, ponožky, punčochy, šňůrky do bot, krémy na obuv, obouvací lžíce.

Specializovaný e-shop i kamenná prodejna na dřevěné vláčky, vláčkodráhy a ostatní dřevěné hračky značek Maxim, Brio, Heros, Woody a Thomas (mašinka Tomáš). Nabízíme koleje, mosty, vláčky, mašinky, elektrické mašinky, auta, silnice a budovy.

Prodej - keramické květináče a obaly Prodej - dárkové předměty - - květinářstvíprodej - řezané, hrnkové, sušené květiny - dekorace ze sušených květin Prodej - keramické květináče a obaly