Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba - samolepicí ohebné protipožární pásky FLEXPANDIT - nátěrové hmoty EPOXYREAL.

Maloobchod, prodej: - dárkové zboží.

Internetový obchod, e-shop: - bižuterní komponenty - korálky, štrasové kamínky.

Prodej - tapety - stropní kazety - bytový textil.

E-shop - minerály sbírkové, estetické - meteority a chondrity.

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby.

Činnost - výstavba vodorovné a svislé dopravní značení. Pronájem - dopravní značky včetně veškerého příslušenství - výstražná světelná zařízení, mobilní semaforové soupravy. Pneuservis - tel. 777 690 020.

Internetový obchod, e-shop: - champagne, šampaňské víno.

Výroba: - kožená galanterie - peněženky, klíčenky, pouzdra na brýle.

Adelain – hand made - ruční výroba originálních přání, gratulací, dárkových kartiček, bytových doplňků, lapačů snů, háčkovaných figurek, drobných dárků, módy a módních doplňků. Každý kus je originál. Oblíbenými motivy jsou motýli, mandaly, lapače snů, peříčka, květiny, perličky, kamínky a krajky. Pokud vám na někom záleží a chcete pro něj přání ...

Výroba a prodej ekologické čisticí, desinfekční a mycí prostředky - eshop. Nabídka pro profesionální použití a domácnost. Prodáváme a distribuujeme tyto produkty: - přípravky na mytí oken, nádobí, podlah, praní prádla - osvěžovače vzduchu - kosmetické přípravky - autokosmetiku - přípravky na hubení lezoucího hmyzu. Čistící ...

Výroba čisticí a mycí prostředky: - tekuté prací prostředky - průmyslové čistící prostředky - avivážní a apretační prostředky - abrazivní čisticí prostředky - tekutá mýdla - autokosmetika - mazlavé mýdlo - mycí pasty - dezinfekční prostředky - tekutá hnojiva.

-Specializovaný maloobchod -Reklamní činnost a marketing

- smluvním prodejce strojů CLAAS, VADERSTAD, GRIMME, ANNABURGER, KRAMPE, TECNOMA a olejů a maziv SHELL - prodej a servis zemědělských strojů: - sklízecí mlátičky - samochodné řezačky - traktory - lisy - stroje na pícniny - teleskopické manipulátory - řídící systémy - Agrocom - Pronájem strojů - Služby ...

Výroba: -pletené oděvy -spodní prádlo -pyžama.

Stěžejním program společnosti ANIKA - ČR s.r.o. je vývoj a výroba vlastních kosmetických produktů, ale i kosmetiky pro jiné subjekty pod jejich názvem. Náš výrobní program zahrnuje gely, krémy, masti či emulze plněné do rozprašovačů, dávkovačů, lahviček, kelímků nebo tub. Vývoj kosmetických přípravků zajistíme včetně schvalovacího řízení. Sídlíme ...

E-shop: - ručně malovaná trička - pohankové meditační polštářky - orgonity - křišťály - šperky - šály

Distribuce, e-shop: - minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo.

Výroba, e-shop - matrace plněné BIO pohankovými a špaldovými slupkami - relaxační polštářky.

E-shop - drogerie - prací prášky, aviváže - kosmetika

Služby: - květinářství Svatební salon.

Prodej, e-shop: - Lego - hry, hračky - papírnictví

E-shop: - CD (country, folk) - DVD - knihy

Prodej, e-shop - krmivo pro psy a kočky.

Velkoobchod - obalový materiál - velkoobjemové vaky - polypropylenové a papírové pytle - kartony a proložky z vlnité lepenky.