Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Činnost: - křížkové vyšívaní - pečení dortů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů

Zabýváme se dovozem dodávkami potřeb a přístrojů pro chov prasat, skotu, ovcí, koní, drůbeže, hlodavců, psů a koček. Výroba: - klimaboxy pro uskladnění inseminačních dávek - výroba chovatelských pomůcek. Veterinární pomůcky: - ultrazvukové scannery k diagnostice březosti - injekční aplikátory a jehly - rukavice - teploměry.

Výroba, opravy, doplňování kamenů - zlaté a stříbrné šperky, bižuterie.

Prodej, opravy a servis - lesní technika AL - KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA - sněžné frézy - pilové řetězy - sekačkové nože - zahradní technika AL-KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA Opravy a servis - zahradní technika

Výroba a prodej balících strojů, výrobků z plastických hmot; prodej veškerých obalových materiálů; prodej a distribuce rotačních lisů na zpracování odpadu plastů, fólií, papíru a kartonáže, zastoupení firmy WELGER GmbH.

Zahradnické centrum, zahradnictví: - rostliny, květiny - ovocné dřeviny - keře - hnojiva - zahradnické nářadí.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské klobouky a čepice.

Výroba: - papírové hygienické výrobky - toaletní papír.

Keramická dílna, výroba: - keramika - užitková keramika - kachle.

Prodej: -pneumatiky BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, UNIROYAL Pneuservis: -osbní automobily -malé nákladní, AVIE

Internetový obchod s přírodní kosmetikou, drogerií, potravinovými a výživovými doplňky stravy a rukodělnými výrobky. Naturis - návrat člověka k přírodě. Distribuce produktů značek NOBILIS TILIA, MISSIVA a OKG.

E-shop, prodej - solární a zahradní sprchy - aquabike, relaxační vany - koupací sudy - bazénové chrliče - finské sauny, saunová kamna, krbová kamna - zahradní grily, zahradní krby, stojany na dřevo - zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Provozování: - vinotéka - pivotéka, pivní pohotovost. Prodej: - sudového a lahvového piva - tuzemského i zahraničního vína.

E-shop, sexshop - erotické pomůcky - erotické prádlo.

prodáváme suroviny na výrobu mýdel, svíček, koupelových solí. Najdete u nás například mýdlovou hmotu, barvy, vůně, kokosový olej, bambucké máslo a drogerii do domácností, mycí prostředky, prací prášky.. Pod značkou Markmodern.cz prodáváme velice elegantní designové dámské kabelky a peněženky.

Rodinný pivovar - výroba tradičních i netradičních piv. Restaurace Olivův pivovar - denní menu, stálá nabídka. Pivní lázně a masáže. Ubytování v pivovaru.

Bosá Viky - prodej bot naboso, barefoot zdravá přirozená dětská obuv, ale i dospělá obuv. Zdravý životní styl, přirozená reflexní masáž nohy. Skončeme s bolavými zády a plochými nohami. Možnost osahání, ohmatání a vyzkoušení. Měření nohy a konzultace zdarma. Boty jsou v souladu s přírodou.

Prodej přírodních doplňků stravy pro zdraví, energii, krásu a harmonii -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná evropská kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plísním a škodlivým bakteriím ve střevě - telomeráza pro pevné zdraví a omlazení organismu -Behenový olej - pro zdravou a krásnou pleť: nejlepší zdroj hormonu ZEATINU Časopis ...