Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Dovoz: - suroviny na sushi - koření pro japonskou, indickou kuchyni.

Maloobchod, velkoobchod, distribuce: - motorová nafta - maziva, oleje - autokosmetika - filtry pro automobily, motocykly, stavební a zemědělské stroje - autodíly

Občerstvení, prodej, rozvoz: - Bubble tea - mražený jogurt - ovocný fresh

Cukrářství. Výroba, prodej - dorty - zákusky, dezerty - koláče.

Květinářství. Prodej -řezané a hrnkové květiny, pokojové i venkovní - semena a cibuloviny - hnojiva, chemické přípravky - substráty - keramické a plastové obaly a květináče - zahrádkářské potřeby - dárkové předměty - krmiva pro domácí mazlíčky, chovatelské potřeby.

Design a návrh bytových interiérů - návrh a výroba nábytku - bezpečnostní kamery, zámky, alarmy - rolety, stínící technika, žaluzie - návrh a montáž osvětlení.

Internetový obchod, eshop: - produkty pro úsporu vody - perlátory - EKO drogerie.

Prodej, výkup a restaurování starožitností. Nově máme e-shop se starožitnostmi.

Práce: -mechanické práce a diagnostika vozů -pneuservis -karosářské práce -lakování vozů -geometrie -příprava vozů na STK* -plnění klimatizací -vystříkání dutin a podvozku. Prodej: -náhradní díly -autobaterie -pneumatiky -kosmetické a technické přípravky pro vozy.

U Lumpíka - internetový obchod s hračkami.

Maloobchod, e-shop: - kočárky - autosedačky - dětské postýlky, židličky - dětské oblečení - hračky.

Velkoobchod, e-shop: - deštníky - slunečníky - pláštěnky.

Pronájem montážní plošiny.

Síť prodejen. Bistro, kavárna, cukrárna - hotová jídla - saláty - sendviče - burgery - pečivo - ovoce a zelenina - sýry a mléčné výrobky.

Maloobchod, prodej, e-shop: -včelařské potřeby

Pracovní oděvy: - základní sortiment (montérky, vesty, kombinézy, zimní oděvy) - bílý program - široký sortiment pracovních rukavic, pracovní obuvi, respirátorů, brýlí, ochranných štítů, přileb - možnost zakázkového šití dle požadavků zákazníka včetně loga - pracovní obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní pomůcky. Obalový ...

Palety: - výroba dle požadavků klienta - servis - kompletní paletové hospodářství.

Internetový prodej, e-shop: -železářství -domácí potřeby