Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Značkový prodej: -funkční prádlo -sportovní oblečení.

Výzkum, vývoj, výroba a vzděláváním v oboru chovu včel a včelích produktů.

Čalounictví. Opravy: -čalouněný nábytek. Výroba: -matrace, molitan -starožitný nábytek -renovace čalounění.

Zámek. Vinařství, vinné sklepy. Výroba, prodej: -víno Služby: -restaurace -cukrárna Pořádání: -svatby -hostiny

Výroba, distribuce, prodej: - průmyslové těsnění - užití v odvětvích energetiky, chemie, plynárenství, olejářském, petrochemickém a strojírenském průmyslu.

Ruční výroba, e-shop kožených pásků a opasků, potřeb pro psy - obojky, vodítka, náhubky, kšíry, pouzdra na zbraně, dekorační předměty z kůže, brašny, pouzdra na nože, pouzdra na telefony, obaly na knihy, měšce, opravy kožených výrobků. Výrobky i na zakázku.

Ofsetová tiskárna. Knihařské práce: -vazba šitá i lepená Direct mail pro firmy.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Služby: - aranžování a vazba květin - suchá aranžmá a dekorace.

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, akvaristiku a teraristiku

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Obchod s průmyslovým zbožím: -stavební materiály

Nabízíme: - kosmetické přípravky (krémy, mléka, maska).

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky

Výroba jablečného odrůdového moštu. - polosuchý jablečný Cider - odrůdový mošt

Výroba a prodej obalové techniky: - europalety - EUR - atypické palety - dřevěné nástavby na Euro palety - bedny, rošty, rámy Nákup a prodej řeziva.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Velkoobchod - eshop: - šperky - kabelky - tašky - peněženky - pásky - dámské oblečení - spodní prádlo - hračky - pánské hodinky a kravaty

Bourárna vepřového a hovězího masa. Rozvoz po celé České Republice a Slovensku od neděle do čtvrtka. Každý den čerstvé maso z kvalitních belgických chovů.

Velkoobchod, prodej: - sortiment pro akvaristiku, teraristiku - potřeby pro okrasná jezírka.

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

Velkoobchod a prodej: - spojovací materiál (šrouby, matice, podložky, vruty, nýty, hřebíky, hmoždinky) - nástroje (vrtáky) - brusivo (kotouče, papíry, plátna) Výroba: - atypický spojovací materiál.