Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pivovar pro Prahu-západ, zajištění ubytování, pořádání svateb, školení a hostin.

Služby: -polygrafické se zaměřením na ofsetový tisk a knihařské zpracování.

Prodej: - zahradnické potřeby - osiva - sadby a rostlinné výpěstky

E-shop - plenkové dorty a jiné dárky k narození dítěte, ke křtinám nebo vítání občánků - háčkované soupravy a botičky pro miminka, dárková balení

Prodej a e-shop s hračkami. Nabízíme Vám: - panenky - lego - stavebnice a puzzle - dřevěné, plyšové a hudební hračky - vláčky, RC modely - dětské dílny - figurky - bábovičky a doplňky na zahradu - knížky pro nejmenší. Prodejna Veleň: Ke Mlýnu 8

Vítejte na webové prezentaci firmy Fous s.r.o. zabývající se prodejem střešních systémů z různých materiálů a kompletním příslušenstvím pro střechy. Firma vznikla v roce 1999 a sídlí Brandýse nad Labem. Velký zájem zákazníků nás donutil k otevření další prodejny v Dobříši. V roce 2002 jsme se stali výhradními dovozci pálené krytiny Meindl do České ...

Rukodělná výtvarná knižní vazba, knihařské práce.

Velkoobchod, maloobchod: - ložiska - gufera - klínové řemeny - brusné kotouče - spojovací materiál.

Distribuce, prodej: -čokoláda, čokoládové výrobky. Hotové produkty - cukrovinky máčené tyčinky na bázi sóji čokoládové krémy široký sortiment sezónních cukrovinek nebo diabetické čokolády.

Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -šperky -hodinky

Prodej, maloobchod: -umělecké a výtvarné potřeby -školní potřeby -papírnictví

Internetový obchod, e-shop: -půmyslové potřeby -nářadí -vybavení dílen -ochranné pracovní pomůcky -obráběcí stroje

Maloobchod, e-shop: -jezírkové fólie. -filtrační, čerpací technika pro jezírka. -jezírková chemie. -plastové rybníčky. Práce: -výstavba zahradních jezírek.

Zajišťujeme: - prodej a distribuce leteckých pohonných hmot a leteckých olejů a maziv - plnění paliv do letadel a vrtulníků..

Výroba potravinářských přísad: - přísady - kutrovací přípravky - přípravky na masírovací láky - kořenící směsi - kořenící směsi kombi - marinády - přírodní koření - dekorativní směsi koření

Výroba: -peřiny, polštáře. -peřiny z prachového peří. -péřové přikrývky. -polštáře.

Prodej, výkup: -starožitný nábytek

Výroba, e-shop: -figurální keramika s náboženskou tématikou Aureta Figural®.

Biopekárna. Výroba, prodej, maloobchod, e-shop: -bio pečivo

Velkoobchod, export, import, prodej: -hutní materiál z nerezové oceli -nezezová ocel -součásti nerezových potrubních rozvodů -hadice pro potravinářský a chemický průmysl.

Maloobchod, prodej, e-shop: -plastové formy na výrobu zámkové dlažby -poštovní schránky

Cukrárna. Prodej, maloobchod: -cukrářské výrobky