Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - svíčky Prodej - vázy - keramika Prodej - drobné nářadí Prodej - hnojiva - substráty Prodej - umělé květiny - dušičkové a vánoční vazby Prodej - zahradnické potřeby - floristické doplňky a materiál - květináče - truhlíky - misky - ...

Výroba - dušičkové věnce - slámové kruhy Zahradnictvívýroba - dušičkové věnce - slámové kruhy

Dekorování - sklo Výroba - bižuterie Písmomalířství Tvorba - obrazy

Prodej, maloobchod: - železářství - zahradnické nářadí - zahradnické stroje Husqvarna.

Obchodní centrum. Koupelnové studio: -obklady, dlažba -vodovodní baterie -vany a sprchové kouty -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -zakončovací lišta z plastu, hliníku mosazi -lepící a spárovací směsi -sanitární keramika -poradenství -návrhy koupelen. Stavebniny. Střešní systémy. Železářství Další adresy: Stavebniny, ...

Výroba a prodej obalů: - komůrkové desky Akylux - kartonové obaly a krabice.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby

Konstrukce vstřikovacích forem a plastových výlisků, CNC frézování. Zaměřujeme se na CAD objemové modelování, vizualizaci výrobku, konstrukce forem, návrhy a design.

Prodej - zahradní nábytek - substráty - hnojiva - zahradnické potřeby - zahradní kameny a keramika Zahradnictví

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -káva -kávovary

Dámské a pánské krejčovství Vyšívání log a obrazců pro motorkáře

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Bazar - pneumatiky ŠKODA, BMW, AUDI - alu kola ŠKODA, BMW, AUDI Prodej - pneumatiky ŠKODA, BMW, AUDI - alu kola ŠKODA, BMW, AUDI Půjčovna - pneumatiky ŠKODA, BMW, AUDI, ... - alu kola ŠKODA, BMW, AUDI, ... Čištění interiéru automobilů (tepování sedaček, odstraňování nečistot, luxování, ...)

Pneuservis: -vyvážení osobní a užitkové automobily, motocykly -plnění plynem PNEUMIX -opravy duše, pneumatiky -teplé a studené protektorování. Prodej: -pneumatiky MICHELIN, FULDA, DEBICA, GOOD YEAR, BARUM, SAVA, MATADOR, DUNLOP, BRIDGESTONE, FIRESTONE, KORMORAN, PNEUMANT. Likvidace: -ojeté pneumatiky.

Prodej smíšeného zboží: - potraviny, - drogistické zboží.