Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod - nápoje Velkoobchod - tabák

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních antén -Velkoobchod -Poskytování technických služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Vinotéka. Maloobchod: -víno. -vína sudová, lahvová.

Autoservis: -veškeré mechanické práce -výměny olej, chladící směsi, kapaliny -měření emisí -seřízení motorů -příprava a zajištění STK* -pneuservis. Prodej: -náhradní díly.

Teta drogerie. Prodej: -drogistické zboží.

Vinotéka. Maloobchod: -stáčené víno. -lahvová vína.

Prodej prezentačních, reklamních a dárkových obalových materiálů.

Prodej, maloobchod: -květiny -keramika -dárkové předměty

Výroba, prodej: -med -propolis -svíčky z včelího vosku Chov: -včely včetně nabídky opylování rostlin

Velkoobchod: - dětský textil

Velkoobchod, maloobchod: -chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej, eshop: -plenky -plenkové kalhotky -zboží pro kojence a batolata přebalování -potřeby pro kojící matky -bio bavlněné oblečení

Velkoobchod, prodej, eshop: -sportovní výživa -fitness vybavení

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Výroba, prodej, maloobchod: -kožená galanterie -kabelky -kapsičky -pouzdra

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací ...

Zakázková výroba, šití: -reklamní textil: -pánské a dámské košile, trička, mikiny, bundy, čepice -oblečení pro barmany, číšníky, kuchaře: -košile, zástěry, kravaty, rondony -hotelový a restaurační textil: -stolní prádlo, ubrusy -záclony, závěsy -ložní prádlo, přehozy -froté ručníky, osušky, předložky, župany ...

Ladění, oprava, servis: - klavíry - pianina - piána.

Práce: -knihařské. -rámování, paspartování obrazů. -DTP služby.

Pedikúra, manikúra Provozování solária Kosmetika

-Velkoobchod a maloobchod. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. -Zprostředkování obchodu a služeb. -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin. Klempířství a oprava karoserií.