Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod - látky pro patchwork - zastoupení prodeje pro holandskou firmu RJR THIMBLEBERRIES Školení a předvádění - látky pro patchwork - umělecké potřeby

Stylová móda a světoznámé značky za výborné ceny. Nabízíme originální značkové kabáty, saka, kostýmy, sukně, šaty, obuv, spodní prádlo, kabelky

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Maloobchod, e-shop: -výtvarné potřeby. -potřeby pro ubrouskovou techniku. -glitry, barvy na textil. -potřeby pro malování na sklo, porcelán.

Výroba: -plastové obaly. -plastové láhve. -preformy.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -klenoty. -prsteny. -brože Služby: -nastřelování náušnic. Maloobchod, prodej: -spodní prádlo. -plavky. Tel.: 317728943, 603844673.

Živočišná výroba se zaměřením na chov prasat a chov drůbeže. Produkce vajec - třídírna vajec

Kovodělná výroba: - tvarování, ohýbání drátu 3-8mm na CNC stroji - rovnání a dělení drátů o průměru 2-6 mm - bodování, drátěné sítě, drátěný program - pojízdné manipulační boxy a vozíky - nosiče na jízdní kola - lisování, ohýbaní, tvarování kovových dílů - betonové rybníkové požerákové výpustě(stavidla) - svařování CO - zakázková ...

Cukrárna, kavárna. Výroba, maloobchod: -dorty. -zákusky.

Rámařství. Služby: -rámování obrazů. Služby hodinového manžela.

Velkoobchod: -mražené, chlazené: -maso. -ryby. -zvěřina. -drůbež. -krevety. -kalamáry.

Autobazar. Služby: -ruční mytí vozidel. Maloobchod, prodej: -pneumatiky, disky. -autopříslušenství. Průmyslová zóna Bavoryně.

Výroba - modely a repliky RTF letadla

Nabídka pohonných hmot, olejů a maziv pro osobní i nákladní automobily. Prodej průmyslových a leteckých paliv a maziv.

Zabýváme se ruční výrobou a prodejem šperků, bižuterie, mýdel a textilních doplňků.

Výroba, prodej, maloobchod: -přijímače pro dálkové řízení modelů.

Velkoobchod: - papír - tiskopisy.

Vinotéka. Prodej, maloobchod: -vína Pronájem archivních boxů pro ideální uložení Vašeho vína.

Distribuce plastových výrobků: - plastové potrubní systémy: - PVC pro venkovní kanalizaci - PVC tlakové pro rozvod vody - PVC, PP odpadové pro vnitřní kanalizaci - PE, PP pro tlakové rozvody vody - trubky pro rozvod topných plynů - drenážní trubky a příslušenství - kabelové chráničky z PE, PVC - střešní žlaby s příslušenstvím - ...

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - bytový textil: - matrace, záclony, povlečení, lůžkoviny - podlahové krytiny - koberce, lina - galanterie.

Prodejna železářství a spojovacího materiálu. Prodej zbraní a střeliva.

Pěstování: - kaktusů. Prodej: - kaktusy - literatura pro pěstitele kaktusů. Výroba osiv a sadby, školkařských výpěstků a genetického materiálu