Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Boutique, prodej. - luxusní móda - šaty, trička, topy - svatební šaty - šperky

Prodej a výroba: - kožené brašny na motorky - kožené kabelky, aktovky, pásky. Kožené výrobky převážně na vaše motorky.

Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola horská, crosová, trekingová, dětská a silniční Prodej - cyklistické potřeby a doplňky Půjčovna - lyže Servis - cyklistické potřeby a doplňky - skiservis Opravna a servis - kočárky

Prodej: - zdravá výživa - bio produkty.

Zakázkové krejčovství- Palla Šití, prodej: - dámská konfekce - konfekce pro plnoštíhlé.

Velkoobchod exotickým dárkovým zbožím z Thajska, Indie, Číny, Indonésie a Pakistánu. Dále prodáváme dřevěný zahradní nábytek (týkové dřevo) a různé druhy zahradních dekorací. Náš velkoobchod nabízí více než 3000 položek dárkového zboží, jako jsou: dřevěné sošky, stolní prostírání, bambusové i keramické zvonkohry, bytové doplňky a dekorace, ...

Internetový prodej pneumatik, litých kol a ocelových disků.

Výroba a prodej: - oděvy - lehká dámská konfekce, - pánské sportovní košile a bundy.

Velkoobchod: -textil, oděvy, oblečení. Šicí dílna.

Prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -ložisko -příslušenství.

Velkoobchod: -oblečení, oděvy, -nášivky, -vaky, -trika s potiskem, -placky.

E - shop - ponožky i sportovní - punčochy - podkolenky - funkční prádlo

Prodej potřeb pro mořskou akvaristiku. Výroba, prodej, instalace a servis mořských akvárií a tropických paludárií. Mořská akvaristika. Nabízí prodej: -tropická paludária -akvária -čerpadla -dekorace -filtrace -osvětlení -přepady -krmení -sůl -testy -úprava vody -literatura -živočichové. provozovna: Kutná Hora-Karlov 196 areál ...

Značková prodejna: -kožené pláště, paleta, parky, bundy, vesty, křiváky -kožená a kožešinová galanterie -záruční a pozáruční servis -opravy kožených a kožešinových výrobků -zakázkové šití oděvů a kožichů -poradenská služba.

Prodej klenotů . Výkup zlomkového zlata, starých a poškozených zlatých šperků. Stanovení ryzosti vykoupeného materiálu je součástí procesu výkupu.

Vinotéka Poradenská činnost - v oblasti osobního růstu

Výrobce chlazených i mražených polotovarů a hotových jídel rychlého občerstvení.

Prodej - smíšené zboží

E-schop -dětská oblečení -vše pro kojence

Velkoobchod japonské zdravé potraviny a přísady do nich: - suroviny pro přípravu smaženého vepřového řízku v japonské chuti i stylu - suroviny na přípravu Jakisoby společně s receptem na přípravu jídla - suroviny pro dušené tófu - suroviny pro přípravu Nagojské vaječno/zelné pochoutky - suroviny pro přípravu japonské polévky miso širu.