Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výkup a prodej: -paleta EURO. Provozovna: -areál ČD -platba v hotovosti.

Společnost Volmar spol. s r.o. je výhradním dovozcem profesionální vlasové kosmetiky Vitality's, pěstící kosmetiky Clinians, doplňků, vybavení a pomůcek pro kadeřnická a kosmetická studia od renomovaných výrobců Lory Line a Müster & Dikson service a prestižního módního časopisu Estetica, Hitem posledních dvou let je prodlužování a zahušťování ...

Výroba, prodej, montáž: -speciální snímatelné tepelné izolace izolační deky ISOFLEX. Dodávky: -tlakoměry, stonkové a kapilárové teploměry, zkušební zařízení pro měření a regulaci firmy MANOTHERM -elektronické přístroje pro měření tlaku (snímače tlaku, digitální manometry a kalibrátory tlaku) firmy KELLER -tlakové ...

Ruční výroba, prodej: - originální dárky pro miminka a těhotné maminky - plenkové dorty - obsahují plenky, deky, žínky, bryndáky, plyšové hračky - textilní dorty bez plenek - obsahují deky, žínky, ručníky, oblečky, hračky - fusekláči - pejsci ušití z ponožek. Prodej: - látkové pleny KIKKO.

Internetový obchod zabývající se prodejem kožených opasků pro všechny příležitosti vyrobené z kvalitní hověziny a v České Republice. Dále prodejem doplňků a potřeb pro muže.

Prodej stavebního a spojovacího materiálu

Zlatnictví - medaile a mince - hodinky - šperky

Realitní a komerčně-právní kancelář. Velkoobchod kartáčnické zboží: - štětce - lakýrnické, školní, kosmetické - kartáče - drátěné, kovové - kartáčky - zubní, fenovací, ruční - vlasové mycí houby, smetáky, hole, násady. Reality Kurzy Projekty EU Velkoobchod

Kancelářské systémy: - kancelářský nábytek - kancelářská a telekomunikační technika - kancelářské doplňky a papírenské zboží - mobilní telefony - zebezpečení proti vloupání - servis na kancelářskou techniku různých značek - kopírování - potisk keramiky, porcelánu, textilu - školicí a prezentační technika.

Zastoupení Baťa. Prodej: -boty, obuv -kožené doplňky -tašky -batohy -punčochové zboží.

Prodej: -obuv-dámská -pánská -dětská -kabelky, cestovní tašky -kožená galanterie. INFOLINKA: 800 200 999 Veškeré objednávky šeků a případné dotazy vám zodpovíme na e-mailu platebniseky@bata.cz nebo na tel. čísle 577 685 123.

Prodej, maloobchod: - obuv (dětská, pánská, dámská).

Prodej: -obuv -pánská, dámská, dětská -sportovní obuv -batohy, kufry, kufříky, tašky -kožené doplňky -ponožky, punčochové zboží -krémy na boty.

obchod s hračkami pro malé i velké.

Vinotéka U kamenného sloupu, prodej: víno, sýry, delikatesy, uzeniny, čokoláda, káva, destiláty.

Prodej: - hudební nosiče CD, VHS, DVD - notový materiál - hudební nástroje a příslušenství.

Prodej - pohlcovače vzdušných pachů a alergenů LAPAREN - pohlcovače pachů z cigaret LAPAREN - pytlíčky do bot LAPAREN - kosmetika - kosmetika pro zvířata - léčivé bylinné čaje a sirupy - léčivé medy

Pneuservis: - prodej - opravy a servis pneumatik - geometrie kol - vyvažování na ose - výměna pneu - likvidace pneumatik - výměna oleje. Prodáváme pneumatiky: - Barum - Matador - Continental - Michelin - Dunlop - auto-moto.

Prodej bezpečnostních dveří, zámků a přístupových systémů.

Velkoobchod, prodej: -potraviny.