Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Dovážíme kvalitní zboží za miniální možnou cenu dle objednávek klientů. Dále zajišťujeme velkoobchod s oděvy, elektro, nábytkem, a jiným zajímavým sortimentem. Zajištíme Vám nákup i prodej Vašeho zboží za nejlepší možnou cenu v ČR. Poskytujeme poradenství v oboru marketing a propagace, trénink obchodních dovedností a jiné služby pro jedince i ...

Zemědělská výroba - výroba uzenin

Prodej: -ovoce -zelenina -květináče -trpaslíci...

Prodej: - kancelářské a školní potřeby.

Firma Charvát Group s.r.o. navazuje na tradici svého předchůdce, státní podnik Technometra, který byl největším českým výrobcem vysokotlakých průmyslových hadic. Od jeho privatizace 1. ledna 1998 se výrobní sortiment postupně rozšiřuje a firma se profiluje ve 5 hlavních oblastech: - továrna na armované hadice - dodavatel materiálu a ...

Autoopravna: - motorová vozidla - geometrie - nastavení motorů - karosářské práce. Penuservis.

Textilní výroba: -pracovní oděvy -bytové doplňky -zakázkové krejčovství -dárkové předměty(froté ručníky, ozdobné polštářky do auta) -strojní vyšívání -zakázkové programování vyšívacích vzorů Vzorková prodejna-maloobchod.

Zakazková výroba: - brašny - pásky - lovecké potřeby - jezdecké bičíky. biče - kabelky a patrontašky

Velkoobchod, sklad: - ovoce, zelenina - banány, jablka, pomeranče, brambory, cibule - program SZIF ( ovoce do škol) Sklady: Hradec Králové (Kukleny) – Veselý Jan Tel. : 495 534 963, 777 918 734 Jihlava (Prostředkovice) – Bareš Josef Tel. : 567 220 870, 777 918 729 Tábor (Sezimovo Ústí) – Vlnová Věra Tel. : 381 277 507, 608 317 ...

Prodej: -stříbro -zlato -keramika -hodinky.

Výroba a prodej dámské lehké konfekce: -halenky, sukně, šaty, paleta, kostýmy, kalhoty.

Velkoobchod: -textilní sortiment -bavlněné zboží. Sklad: -Dolní Bučice.

Výroba a prodej: - mlýnské výrobky.

Výroba: - vitamínové doplňky - potravinové doplňky.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - hračky - papírnictví.

Dekorativní výroba ze skla + prodej: - karafy, láhve 1/2 l s ozdobou uvnitř (čiré, pískové) - nádoby na olej, ocet(kulaté, obloukové) - nádoby na louhování bylinek - skleněné svícny - lampičky na olej - laboratorní a technické sklo - ruční zakázková výroba ze SIMAXU

Maloobchod, prodej: - látky - metrový textil - vlna - příze.

Výroba: - dekorativní perníky (chaloupky, vánoční, velikonoční).

Prodej: - semena, hnojiva, zahradní zemina - svatební kytice - výzdoba slavnostích tabulí - smuteční kytice. Nabízí: - květiny na výzdobu hrobů, kostelů, dušičková vazba. Prodej a doručování květin a dárkových předmětů.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Výroba a prodej: -odpadkové pytle -PE** folie -PP** pásky -P*** pásky.

Prodej, maloobchod, drogerie: -drogistické zboží.