Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej surovin do nápojových automatů.

Nářadí pro profesionály: -kompresory -pneumatické nářadí -elektronářadí -ruční nářadí -nástroje -dílenský nábytek -vybavení autodílen -spotřební materiál -brusivo -chemie -spojovací materiál -hutní materiál -vybavení dílen spotřebním materiálem.

Svým klientům nabízím opravy klavírů od drobných úprav až po kompletní servis. Rovněž se věnuji ladění pian v domácnostech, školách a poskytuji poradenství při nákupu či prodeji nástroje.

Naše firma se od roku 1994 zabývá dovozem italských potravinářských výrobků, nápojů a značkových vín ze všech italských regionů. Nabízíme okolo 1500 výrobků v podobě nejrůznějších druhů sýrů, salámů, šunek, špeku, čerstvých těstovin atd., výrobky, které jsou nutné pro výrobu pizzy jako je mouka, drcená rajčata, rajské protlaky, olivové oleje, ...

Prodej a výroba - lahůdky chlebíčky, obložené mísy, saláty

Výroba hydraulických agregátů a prodej hydraulických prvků ARGO HYTOS. Prodej průmyslových maziv MOLYKOTE a průmyslových lepidel PERMABOND a DOW CORNING. Prodej chemických přípravků pro elektrotechnický průmysl - KOLB, ELECTROLUBE, ELSOLD. Vysokotlaká hydraulika - nářadí SPX Power Team. Průmyslové tlumiče WEFORMA.

Mlékárna. Výroba: - mléčné výrobky tvarohy, jogurty, sýry.

Prodej - pneumatiky Autoelektrikářské práce Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - opravy automobilů všech značek - výměna olejů, filtrů, ložisek, tlumičů - seřízení světel - diagnostika - příprava na STK Pneuservis Odtahová služba STK

Velkoobchod, maloobchod, nabídka produktů pro zajištění potřeb pracovišť kartografů, projektantů, reklamních výtvarníků a kopírovacích center: - média pro kopírování - média do PC laserových tiskáren a kopírek - světlotiskový papír - InkJet média - kreslicí fólie - samolepicí fólie Grafitack pro reklamu

Značkové, kvalitní oblečení, doplňky a elektronika které je dostupné pro všechny. Prodej autosedaček, dětských postýlek, odrážedel, trampolín, komponent pro maminky a mnoho dalšího.

on-line eshop zaměřený na elektronické cigarety, liquidy, a další příslušenství pro e-cigarety. Máme v nabídce žhavící spirálky, náustky, atomizéry, clearomizéry i cartridge. Zasíláme Českou poštou nebo přes systém zásilkovna.cz.

Internetový obchod - kočárky - autosedačky - kojenecké zboží Kamenný obchod - bateriová a šlapací autíčka Kamenný obchod - kočárky - autosedačky - koše na použité pleny - bateriová a šlapací autíčka - specialní edice kočárků BEBECAR 2010 - doplňky ke kočárkům - kojenecké zboží

Řeznictví a uzenářství. Dodávky chlazeného a mraženého masa, uzenin a jiných výrobků pro: - restaurace - jídelny - prodejny aj. Provádění pravidelné veterinární kontroly.

Speciální zboží pro stavebnictví: -distanční prvky z plastu a oceli -distanční prvky z vláknobetonu a z litého betonu -distanční prvky pro bednění -izolační prvky do věnců, pracovní spáry -tkanina na bednění -prvky pro spojování a kotvení -kotevní technika -prvky pro odhlučnění schodišť -upevňovací a montážní technika ...

Jsme specializovaný internetový prodejce značkových originálních parfémů pro ženy i muže. Nabízíme široký sortiment parfémů i dárkových kazet.

Firma Kasia s.r.o. byla založena v lednu 1993 jako plně soukromá obchodní společnost. Hlavním obchodním artiklem bylo od začátku koření, jehož je naše firma dodnes přímým dovozcem a následným zpracovatelem.

Vyrábíme a prodáváme plastové obaly pro stavební chemii a potravinářský průmysl. Certifikáty ISO 9001 a HACCP. Obaly kbelíky) pro potravinářský průmysl, chemii apod.

Pekárnavýroba - koblihy - koláče - chléb - slané pečivo - třená těsta - škvarkové placky - vánočky - mazance - celozrné pečivo

Galanterní a sedlářské výrobky, technické výrobky z usní cestovní brašny, sportovní brašny, nákupní tašky, školní i turistické batohy, etue, peněženky, klíčenky, kosmetická pouzdra, pouzdra na doklady, na přístroje a na nářadí.