Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, velkoobchod: -sirupy: -BON-cukr, umělá sladidla -PRIMA-zcela bez cukru -KLASSIC-pouze cukr.

Dodávky obalových materiálů. Komplexní služby a poradenství v oblasti balení zboží. Velkoobchod s obaly, zajištění výroby obalů. Sortiment obalů od tenkých potravinářských, po obaly pro použití v průmyslu: - pytle - tašky - sáčky - fólie - plachty.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, zpracování a prodej masných výrobků.

Velkoobchod-dovoz i tuzemsko: - nápoje - vína - lihoviny - nealko-juice, limonády, minerální a stolní vody, sirupy, ovocné a zeleninové šťávy - káva, čaj - hygienicky balený cukr - energetické nápoje.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej Praha: modely, kity, puzzle, pyrotechnika, - hračky - puzzle - nafukovací balónky - zábavná pyrotechnika - sportovní značky - plastové slepovací modely - modely - míče. Výhradní dovozce značek: - GE.MA.R. - EDUCA - BORRAS - TRUMPETER - HOBBY BOSS - Kity. Modely: - ...

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - malířské potřeby

Distribuce a prodej značkového jeansového oblečení a oděvů pro volný čas.

Vážení zákazníci, naše stránky se Vám snaží nabídnout co nejjednodušší a nejpřehlednější e-shop na poli fitness produktů s nízkými cenami. Naše stránky se zabívají výživou pro sportovce, dále závěstným systémem TRX, a posilovacíma strojema, závažím, činkami, a dalším šírokým sortimentem.Vybírejte z široké nabídky zlevněných produktů a nakupujte ...

Kompletní servis terénních vozů, SUV, 4x4. Prodej náhradních dílů, opravy terénních vozů a SUV, diagnostika motoru, geometrie, opravy klimatizace, výměny oleje, výfuku, seřízení světel apod. Pneuservis a prodej nových pneumatik. Možnost online objednávky.

Velkoobchod: - značkový outletový textil.

Výroba a velkoobchod se šperky. Stříbrné a ocelové šperky. Velký výběr šperků: stříbrné náušnice, stříbrné prsteny, stříbrné přívěsky, šperky Swarovsky, korálky Pandora, náramky Pandora.

Prodáváme nové i použité pneumatiky, hliníkové (alu) disky, plechové disky. Veškeré nabízené zboží je skladem, možnost objednání online. Letní i zimní pneu. Provádíme kompletní renovace ALU disků

Victoria´s secret: - spodní prádlo (podprsenky, kalhotky, korzety, noční košilky, pyžama, župany) - oblečení (trička, tílka, nátělníky) - doplňky (kabelky, šály, čepice, pantofle).

Výroba lahůdek je hlavní činností firmy Tržický v.o.s. Lahůdky dodáváme do prodejen převážně v středočeském kraji a v Praze, zásobujeme samozřejmě také vlastní prodejny. Vyrábíme: saláty, chlebíčky, pomazánky, misky, aspiky, obložené mísy, rybí a sýrové nakládané speciality, knedlíky, zákusky. Zajišťujeme také cateringové služby.

Prodáváme dárkové čaje zelené, černé, bylinné, ovocné a sypané. Maloobchodní, velkoobchodní prodej a online shop se širokým výběrem čajů z celého světa - přes 2000 druhů. Čaje značek BASILUR, TIPSON, Tarlton, JONES, TURAGÜÍ, aj. Firemní prodejna.

Naše služby: - prodej a půjčování grilů - provádění grilování a domácích zabijaček - prodej masa na grilovaní - prodej zvěřiny.