Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Tiskárna Nabídka kompletních tiskařských služeb, knihařských zpracování.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Výrobce a prodejce mikrotenových tašek, fólií HDPE a LDPE včetně jejich potisku Provozovna: Stankovského 675/40, 250 88, Čelákovice

Výroba dřevěných stavebnic značky PONY.

Výroba a prodej masových konzerv pro psy a kočky (zvířata v zájmových chovech) v plastových obalech. Chejn Vám nabízí přírodní kvalitu a dlouhou tradici. Vyrábíme též sušené pochoutky pro psy.

Zabýváme se ručním šitím originálních dámských oděvů a oblečení. V nabídce naleznete především letní dámské šaty a sukně, ale také další módní doplňky. Vyhledávané jsou také ručně šité deky technikou patchwork a autorské fotografie a obrazy.

Specializovaný dovozce a distributor obalového materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

Výroba standardních i nestandardních obálek a tašek, potisk obálek a tašek, bublinkové obálky.

ARDO Mochov s.r.o., specialista na mraženou zeleninu a ovoce, je součástí největšího producenta mražené zeleniny a ovoce v Evropě - ARDO n.v. ARDO n.v. již více než 40 let působí v oblasti sklizně zeleniny a od roku 1977 také v oblasti mražené zeleniny a její produkce. V roce 1985 se společnost rozhodla expandovat v Belgii a začátkem ...

Solární kosmetika, krémy do solária, opalovací přípravky a nástřiky, značek Australian Gold, Colorology, Caribbean Gold, Swedish Beauty a That So.

Vydavatelství: Poznání a informace: - velké encyklopedie - malé encyklopedie - rostliny - zvířata - neživá příroda - automobily - zbraně - pro gurmány - různé - minulost a umění - historie a fakta. Velké obrazové publikace: - dějiny států - všeobecné - 100 nej - archeologické průvodce - chov a ...

Nabídka vybavení pro armádu, policii a airsoft různých značek.

Výroba tradičního starořeckého pečiva. ŘECKÁ PITA, chléb s širokým využitím. např.

AUTOBAZAR: - komisní prodej vozů - provize pouze 3% - žádné poplatky za parkování. PNEUSERVIS: - služby pro osobní vozy i vozy AVIA - prodej nových pneumatik, ojetých pneumatik, protektorů.

Specializovaný internetový obchod s modely aut, motocyklů, čtyřkolek a dalších. Přehledně řazen podle velikosti modelů, jejich firem a výrobců, modely jako Lamborghini, Ferrari, Audi, Škoda, Ford, Dodge, Honda, Yamaha, Jawa a jiné jsou tu pro Vás. Rychlé zpracování Vaší objednávky a perfektní zabalení je pro nás samozřejmostí. Stále doplňujeme náš ...

Naše firma se zaměřuje na prodej, distribuci, poradenskou činnost kotevní, upevňovací techniky a dalšího sortimentu zaměřeného na stavebnictví. Našim společným cílem je poskytovat nadprůměrné služby zákazníkům k jejich plné spokojenosti.

Velkoobchod, prodej: - kornouty na zmrzlinu - obaly na zmrzlinu - trubičky - toping.

Zastoupení fy. PEYER Graphic GmbH, prodej potahových a předsádkových papírů a jiných materiálů pro výrobu knih. (např Surbalin, Peyprint, Peytan, Peydur a plátna Duchesse, Princesse, Comtesse apod.)

Pekařství - výroba sladkého trvanlivého pečiva

Zabýváme se opravama a výrobou kožené galanterie. Opravy se týkají nejen kůže, ale i výrobků z jiných materiálů. Např. školní batohy, cestovní tašky, kabelky... Neopravujeme kufry.

V našem Železářství můžete koupit široký sortiment železářského zboží. Jsme specialisté na Kování, kde nabízíme mnoho druhů bezpečnostního kování, interiérového kování, okenního kování, nábytkové úchytky a další. Dále se specializujem na Panty – Závěsy nabízíme dveřní panty, okenní panty, nábytkové panty, vratové panty, pružinové závěsy, ...

KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému dopečení a prodeji v čerstvém stavu.