Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost TG scarabeus s.r.o. je výrobní a obchodní společnost, která se zaměřuje na výrobu a prodejem obalových materiálů. Specializujeme se na výrobu LDPE a LLDPE fólií, obchodujeme s obaly a obalovým materiálem, dále poskytujeme balící činnost, výkup a recyklaci plastových odpadů. V naší nabídce najdete nepřeberné množství obalů a obalových ...

Výroba: - ručně paličkované krajky

vlasový ateliér a e-shop s profesionální vlasovou kosmetikou.

Oficiální distributor produktů MOTUL, EXIDE a OPTIMATE pro ČR Prodej - oleje, maziva MOTUL.

Výroba: - plastové obaly pro nápoje, spotřebitelské saponáty, potraviny, průmyslové produkty

Cukrářská výroba: - dorty - zákusky - cukroví Lahůdky, studená kuchyně: - chlebíčky - obložené mísy

Výroba, prodej: - zubní kartáčky

Papírnictví, prodej: - školní, výtvarné a kancelářské potřeby

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - proteiny, kreatin - tyčinky, nápoje.

E-shop - čerstvé farmářské potraviny - ovoce, zelenina - mléčné výrobky, mléko - BIO vejce - čerstvé maso, ryby - pečivo.

Velkoobchod, prodej: - chemicky, mechanicky odolné rukavice - laboratorní rukavice - rukavice proti pořezání.

Prodej, internetový obchod, e-shop: - zrnková káva, kávové kapsle Miscela d'Oro - kávovary.

Služby: - včelí farma Prodej: - med - včelí matky

Divize EXAR se věnuje produkci destilátů a extraktů z aromatických a léčivých rostlin již pár desítek let. V nynější době naší nabídce naleznete více jak 150 druhů léčivých a aromatických rostlin. Jedná se o extrakty do kosmetického anebo potravinářského průmyslu a potravních doplňků. Mezi naše výrobky patří bylinné balzámy, masážní emulze, ...

Dodávka, velkoobchod: - oleje, tuky, maziva a aditiva - vosky, čistící prostředky, coatingy - automatické mazací systémy.

Výroba, prodej: - vlhčených hygienických, čisticích a kosmetických ubrousků

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál všeho druhu: - vodiče - kabely - přístroje pro domovní a průmyslové rozvody - jističe (výkonové jističe) - relé, stýkače, motorové spouštěče - napájecí zdroje, transformátory, tlumítky - bezpečnostní prvky - pojistky, pojistkový systém - rozvaděče a krabice - svorky a ...

Prodávám železářské zboží, spojovací materiálu, barvy, laky, nářadí a lepidla. Nabízím broušení nožů a řetězů. Vyrábím klíče. Provádím míchání barev.

Služby - grafické práce - tvorba letáků, vizitek, svatebních oznámení. E-shop - svatební oznámení - přání a pozvánky.

Prodej, e-shop - dětské příslušenství - výbava pro miminka - autosedačky - kočárky - jídelní židličky - postýlky. Další prodejna Malvík CITY Pankrác - adresa: Děkanská vinice I. 1643/7, Praha 4 - tel. 223 015 498.

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva