Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - solné lampy - přírodní sůl Cereus - čakrové svíčky - potravinové doplňky.

Prodej: - dodavatel průmyslové odmašťovadla - dávkovače a zařízení - výrobce čistící a dezinfekční prostředky - ochranné pracovní pomůcky - dezinfekční chemie pro potravinářský průmys.l

Nyní již STAVMAT STAVEBNINY a.s. Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty ...

E-shop - vlasové produkty - pěstící a dekorativní kosmetika.

Výroba papírových sáčků a obalů s potiskem, balicích papírů, sáčků Kebab, hamburgrů a hot-dog.

Výroba klecových technologií pro odchov, chov a rozmnožovací chov drůbeže. Nabízíme volné výrobní kapacity . Vyrábíme výrobky z plechu a hutního materiálu dle dodané výkresové dokumentace. Zakázková výroba a vývoj konvenčních jednoúčelových strojů.

Zakázková výroba: - stanové předsíně ke karavanům - plachty na přívěsné vozíky - plachty na lodě - plachty na přepravní boxy pro koně - plachty na malé užitkové automobily - krycí plachty na bazény - atypické stany - sluneční střechy - plachty - krycí závěsy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví -Pronájem dopravních a mechanizačních prostředků

Řeznictví - masné výrobky jsou vyráběny výhradně z masa českého původu.

Výroba a distribuce čerstvého masa a uzenářských výrobků.

Prodej zahradnických potřeb, doplňků. Dřevěný zahradní program: - pergoly - ploty - balkony - nářaďové domky - palisády - zahradní nábytek - dětská hřiště - chaty - altány..

Společnost KaKa CZ s.r.o. (vyslovujte prosím „koko“) patří k nejvýznamnějším dodavatellům margarínů a ztužených tuků pro pekaře a cukráře, ale také pro domácnosti na českém trhu. Zákazníkům nabízíme naše výrobky pod značkami, Favorit, Alfa, Stella extra, Diana, Bianka, Omega, Ceres soft. a Vive BIO.

E - shop: - čaje - čajové směsi - čajová škola - čajový catering

Linea Naturale - MARTIN INTERAMERICANA s.r.o. Prodej: - bio

Servisní pronájem textilií JOB*: -prádlo, lůžkoviny pronájem a servis s využitím v gastronomii, hoteliérství, zdravotnictví -pracovní oděvy pronájem a servis s využitím pro potravinářský, farmaceutický a strojírenský průmysl, řemesla a služby (bundy, kalhoty, overaly, speciální oděvy pro značkové autoservisy) -objem ...

Výroba, distribuce a prodej: -káva Alfredo -čaj EILLES TEE -čokoláda Eilles

Služby: - floristika - květinová výzdoba, aranžmá a dekorace pro slavností události - zahradní architektura

Výroba, prodej: - sady pro bezpečnostní značení skel

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukr - šálky a konvičky - krabičky na čaj - přírodní koupele