Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Naše lékárna je privátní lékárnou základního typu. Nabízíme kompletní sortiment léků na lékařský předpis i velký výběr volně dostupných léčiv. Pokud přípravek nemáme, je možné jej po dohodě objednat. V nabídce máme zdravotnické a hygienické potřeby, vitamíny, minerály i potravinové doplňky stravy. Můžete u nás zakoupit bylinné čaje a další ...

Zakázková výroba, prodej: - snubní a zásnubní prsteny na míru - zlaté, stříbrné a ocelové šperky: - prstýnky, náušnice, řetízky. Prodej, opravy: - hodinky, hodiny - dárkové předměty. Služby: - zlatnické a hodinářské opravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ozdobné nábytkové kování -bytový textil (záclony, ubrusy, dekorační látky).

Eparfems.cz je internetový obchod nabízející kvalitní značkové parfémy. Máme široký sortiment a veškeré zboží je skladem. Velmi zajímavý je věrnostní program, kdy za každý nákup získáváte slevu na další nákup.

Výroba, prodej: - těsnění z expandovaného PTFE GORE - těsnění z expandovaného grafitu SIGRAFLEX - ucpávky armatur a čerpadel - těsnící pásky pro utěsnění silně namáhaných spojů - těsnící desky pro utěsnění extrémně poškozených přírub. Servis: - řešení problémů s utěsňováním - školení pracovníků Nabídka značkového oblečení a ...

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.

Dovoz a distribuce afrických rukodělných výrobků, bytových doplňků, módních doplňků, hudebních nástrojů. Poradenství, propagace africké kultury a umění.

Zakázkové krejčovství, malovýroba: -dámské -pánské.

Výroba - maziva motorová, převodová - oleje průmyslové, motorové, hydraulické, speciální, tlumičové

Internetový prodej dárkových předmětu s fotografickým potiskem dle klientem dodaných podkladů.

Zahradnické centrum. Prodej: -balkónové květiny -pokojové rostliny -cibule tulipány, narcisy, hyacinty -sadba jahod -pěstební nádoby -okrasné dřeviny -trvalky, skalničky, trávy, kapradiny, popínavé rostliny -dřevěný zahradní nábytek -treláže, pergoly -skleníky -substráty, rašelina, kůra, hnojiva. Služby: -realizace ...

Velkoobchod, maloobchod. Dovoz, prodej, montáž: -velkoobchod klempířských systémů (PZ, PZ LAKOVANÝ, CU, TZ, AL A NEREZ) -velkoobchod-KM BETA, MEDITERRAN, BRAMAC a TONDACH -kompletní systém STAMINA (lehká střešní krytina) -kompletní systém BOBRINA -plechy PZ, CU, TZ, AL -stavební hřebíky -vruty do dřeva -stavebniny ...

Výroba, prodej: -Hermelín, Lučina, Tartare. Výroba: -máslo exportní, čerstvé -tvaroh měkký, tvrdý, tučný -konzumní mléko -smetana.

Prodej: -hudební nástroje -audio i video kazety -CD, MC -gramofonové desky -noty, notový materiál -VDK nahrané i čisté.

SVIŠTÍCI.CZ – Levné oblečení pro děti Prodáváme levné oblečení pro miminka i větší děti. Provozujeme dětský second hand se značkovým oblečením z Evropy i USA, nové zboží doplňujeme každý týden.

Prodej zlatých a stříbrných šperků. Opravy a zakázková výroba ze zlata, stříbra a přírodních kamenů včetně briliantů. Nabídka snubních prstenů.

Naše firma se zabývá prodejem oděvů, spodního prádla, tašek, batohů, peněženek, čepic, brýlí, deštníků, šátků ad. zboží.

Internetový obchod: -ponožky a punčochové zboží českých firem BOMA, VOXX, NOVIA, EVONA -trenky STYX a CLIMBER -spodní bezešvé prádlo GINA -termoprádlo VOXX, JITEX -dětské bavlněné prádlo EVONA, ELASTIKA -elastika MILPEX.

Prodej potravinových doplňků.

Velkoobchod: -potraviny a nápoje pro jídelny, restaurace, vývařovny -rozvoz zboží. Maloobchod: -vlastní prodejny -síť POTRAVINY CZ Gastro-zásobování. SORTIMENT Nápoje: -nealko -Kofola, KMV, Poděbradka, Karlovarská korunní, Maspex, Linea -alkohol -víno -Vinium, MVZ, Templářské sklepy Čejkovice -pivo-Staropramen, ...

Čalounictví: -kompletní čalounické práce. Truhlářství: -výroba, kompletní truhlářské práce. Výroba: -zdravotní matrace -celočalouněné válendy s úložným prostorem -dvoulůžka (letiště) na míru s úložným prostorem, postele -sedací soupravy -paravány, zástěny, dělící stěny -rolety. Šití: -anatomické autopotahy. Opravy: ...

Zámečnictví: -výroba klíčů. Prodej: -kování. Železářství. Zastoupení firem: -TONA NAREX Zbirovia -KNIPEX.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Maloobchod. Prodej: -papír do kopírek, tiskáren počítačů, faxů -školní potřeby -kancelářské potřeby -pohlednice, přání -kalendáře, diáře -kalkulačky CASIO -databanky, elektronické diáře CASIO -kelímky, sáčky -toaletní papír, ubrousky -specielní popisovače EDDING -tiskopisy -poštovní známky -státní vlajky. Regionální ...