Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba a montáž - řezaná grafika - okenní folie. Monáž - žaluzie a rolety.

Prodej materiálu pro výrobu a montáž vzduchotechnických systémů - regulační klapky - ovládání klapek - přetlakové (samočinné) klapky - protidešťové žaluzie - výztuha potrubí - polotovary tlumících vložek - kruhové příruby - revizní otvory - kotevní technika - spojovací materiál - těsnící materiál - potrubí - ventily.

Knihařství: - vazba knih - umělecká knižní vazba - speciální pouzdra, desky - diplomové práce - jídelní lístky - paspartování, rámování - mramorové papíry

Modelářské potřeby, prodej - modely lodě, železnice.

Výroba: -ovocné destiláty -mošt

Maloobchod, prodej: - šperky - hodinky

Dodávka střívek pro výrobce uzenin.

Výroba, prodej: - sudové a lahvové víno z celého světa - rozvoz sudového vína - montáž stáčecího zařízení - budování vinoték - výroba reklamních lahví

Výroba: - knedlíky, palačinky a bramboráky - závodní stravování - slavnostní hostiny - rauty - rozvoz hotových pokrmů do firem

Prodej, e-shop: - audio, video - baterie - autopříslušenství - měřící přístroje - hračky - nářadí

Vstřikování - výroba vstřikovacích forem - vývoj a výroba plastových výrobků - nástřik výrobků. Logistika, přeprava zboží - kamionová doprava - železniční, letecká a lodní doprava.

Tapety a bytové doplňky, prodej, montáž, e-shop - tapety papírové, vinylové, vliesové, vitrážní, přetíratelné a fototapety.

Prodej zeleniny - brambory, polotovary z brambor - mrkev - cibule.

Autoservis, autooprava - opravy silničních vozidel - výměna oleje a provozních kapalin - opravy brzd - mechanické práce - autoelektrikářské práce. Pneuservis - prodej pneumatik. Prodej náhradních dílů.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty

Květinářství Vespa, květinový servis. Prodej - čerstvé řezané květiny - hrnkové rostliny - aranžování - svatební kytice - výzdoba a doplňky interiérů, dekorace - rozvoz a doručování květin.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - drogerie E-shop: - reklamní předměty - bezpečností tabulky Služby: - šicí dílna - prádelna

Dodávka, zásobování: - spojovací prvky - spojovací materiál

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: -chovatelské potřeby

Činnost: - opravy oděvů - šití bytového textilu

Výroba: - pořez polyuretanových pěn do sedacího nábytku - matrace - potahy pro automobilový průmysl

Maloobchod, prodej, půjčovna: -elektronářadí -zahradní technika -nástroje -měřící technika -pracovní oděvy

Prodej, e-shop: - osobní ochranné a pracovní pomůcky - ochranné oděvy - ochranná pracovní obuv.