Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba: - perníky - dorty - zákusky - cukroví

Prodej, e-shop, půjčovna nářadí. Sortiment: - elektronářadí - ruční nářadí - nástroje - brusky, pily, frézy - ochranné pracovní prostředky - kompresory, čerpadla - vysokotlaké čističe - zahradní nářadí a technika - zahradní nábytek.

Airbrush - malba na předměty, helmy, auta, motocykly. E-shop - airbrush příslušenství, sety, barvy, kompresory.

Výroba: - historická obuv - brašny - toulce - opasky, mošny - biče - gotická sedla

Maloobchod, prodej: -skateboardové a snowboardové oblečení -sportovní oblečení -sportovní potřeby a doplňky

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Výroba, montáž: - vysokotlaká hydraulická hadicová vedení z pryže a termoplastu.

Výroba, prodej: - lahůdky - studená kuchyně

Velkoobchod, maloobchod, prodej - bytový textil - metráž.

Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení - dětské doplňky, kabelky, tašky - povlečení, deky, osušky pro děti.

Galanterie, prodej - nitě, zipy, jehly - povlečení - punčochové zboží - pletací a háčkovací příze. Krmiva, prodej - krmivo pro psy, kočky, papoušky, ptáčky - chovatelské potřeby, vodítka, klece, akvária.

Distribuce, prodej: -moldavské víno

Velkoobchod, prodej: -obaly -tašky -sáčky -fólie -jednorázové nádobí -krabice -hygienické potřeby -drogerie

Dřevovýroba: - palety - dřevěné obaly - řezivo.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závěsová a kotevní technika - klimatizační jednotky - vzduchotechnická zařízení. Komponenty: -pro výrobu a montáž vzduchotechnických zařízení -výztuhové profily pro plastové okenní systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby -papír -obalový materiál -úklidové a mycí prostředky -ochranné pomůcky -občerstvení

Obchůdek U Davídka. Maloobchod, e-shop: - potřeby pro kreativní tvorbu

Velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál - šrouby, vruty, hřebíky

Maloobchod, prodej, e-shop: -parfumerie -dárkové kazety -kosmetika -make-up, korektor, rtěnka, řasenka objemová i voděodolná, oční stíny, tužka na oči, tužka na rty, lesk na rty, tvářenka, pudr -noční krém, denní krém, oční krém, sérum či odličovací přípravek a tonikum, pleťovou vodu, pleťové mléko -pro ženy přípravky pro mastnou, aknozní ...

Jatky, řeznictví a uzenářství.

Výroba, prodej - pochoutky, pamlsky pro domácí zvířata