Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
V sortimentu našeho e-shopu, nabízíme nové značky na našem trhu vyrábějící produkty pro nošení dětí. Produkty jsou kvalitní a námi ozkoušené. Nabízímě pouze ergonomická nosítka např.: přezková nosítka, mei tai a onbuhimo.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Zprostředkování obchodu a služeb

Nabídka vepřového, hovězího, drůbežího masa, salámů, paštik, šunky, párků, vinných klobás a uzeného masa.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - proteiny, sacharidy - iontové nápoje.

Internetový obchod, e-shop: - outdoorové vybavení - spacáky, stany - obuv - sportovní oděvy.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Automatizované zpracování dat -Poskytování software

Nabízíme široký výběr bentonitových pojiv pro slévárny. V našem portfoliu však naleznete i metakaolin, znělec či vysoušedla. Vyrábíme také hrudkující bentonitová steliva pro kočky značek Benko a Mikeš. Mimo to jsme schopni doporučit optimální složení a vyrobit produkt dle požadavků zákazníka.

Velkoobchod: - průmyslové těsnění - spojovací materiál.

Vinotéka. Prodej - lahvová a sudová stáčená vína z vinařství z Čech a Moravy.

E-shop, internetový obchod - obuv a produkty značky Scholl - pánská, dámská a dětská obuv.

Dům levného nábytku. Prodej, bazar - rustikální nábytek - masivní nábytek - holandský nábytek.

Velkoobchod, distribuce: - italská biokosmetika Cosm´etika

Studio Květuše - prodáváme dámské, pánské i dětské svatební a společenské šaty, svatební doplňky, obuv. Zajistíme snubní prsteny, oznámení, dorty, květiny. Vyrábíme ozdoby na auta, doplňky a stojany na dorty, závoje, klobouky, doplňky do vlasů.

Specializovaná internetová prodejna společenské módy prádla pro celou rodinu od renomovaného českého výrobce AVANTGARD. Nabízíme pánské košile, chlapecké košile, doplňky na svatbu, motýlky, kravaty, pánské regaty ap. Najdete u nás nadměrné velikosti košil, prodloužené délky, vyúžené košile a mnoho dalších doplňků pro volný čas i chvíle sváteční. ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Internetový obchod, e-shop: - hračky - dětská elektrická autíčka.

Matrace Comfort Prodej: - matrace - lamelové rošty - anatomické polštáře - přikrývky - ložní program.

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.