Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Naše služby: - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Prodej: -papír, -hračky, -školní a kancelářské potřeby.

Maloobchod, prodej: - drogerie.

Maloobchod, prodej: - hudebniny - hudební nástroje

Výstavba, prodej: - akvárií - akvaristické potřeby - terarijní a chovatelské potřeby

Prodej: - obuv - klobouky - oděvní doplňky.

Výroba, šití: - konfekce (dámské a pánské oděvy).

Cukrářská výroba: -klasické zákusky, miniaturní zákusky, srdce, podkovy, svatební poschoďové dorty, rolády, dětské dorty disney, dorty-máslové a šlehačkové až čtyřposchoďové. Vše na objednávku.

Jsme firma zabývající se prodejem převážně českého zboží. Na našich stránkách naleznete vše pro Váš útulný byteček. Pro klidný spánek (povlečení, prostěradla, deky i polštáře), do koupelny (ručníky, osušky i předložky), do kuchyně hrníčky a do obýváku různé doplňky (proutí, keramika, porcelán). Přejeme příjemný nákup

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety. Další značky: -MOBILIER, IMAGE, HEUGA, RENOVISIONS, ...

Výroba: - skleněné rámečky - euroklip.

Půjčovna kamélie: - svatební šaty - pánské obleky - společenské šaty - dětské oděvy - svatební oznámení - snubní prsteny - doplňky.

Maloobchod: - zlato - klenoty - hodinky - fotopotřeby.

Velkoobchod a maloobchod - spojovací materiál