Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: - modely - bojová technika

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Matrace Comfort Prodej: - matrace - lamelové rošty - anatomické polštáře - přikrývky - ložní program.

Činnost: - pojišťovací služby

Firma Woodcity Vám nabízí služby: - výroba, prodej a výkup nových i použitých dřevěných palet a obalů - tvorba palet atypických rozměrů - výroba, výkup a prodej palet EUR - oboustranná přeprava palet - fytosanitární ošetření dřevěných palet - likvidace paletového šrotu - služby paletového hospodářství. Vyrábíme nové a prodáváme a ...

Firma Frederiqua de Silk EU s.r.o nabízí luxusní pánské spodní prádlo. Naše firma klade důraz na kvalitu, originalitu a potřeby zákazníka. Můžete nás navštívit v naší prodejně či na našich webových stránkách.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: -kočárky -autosedačky -postýlky -hračky -kojenecký a dětský textil.

Prodej a montáž: - trezory - bezpečnostní dveře - zámky a kování

Potravinářství se zaměřením na bezmasé produkty. Vytváříme vegetariánské burgery, koktejlové párky, sekanou, nuggety a řízky. Všechny pokrmy plníme kombinací soji a obilných produktů.

Výroba a prodej sýrových specialit.

Činnost: - znalecké posudky nemovitostí - stavební dozor

Práce: - výškové. Prodej, montáž: - permanentní zádržné a záchytné systémy proti pádu osob ve výškách.

Internetový obchod, e-shop: - hračky - bytový textil - potřeby pro děti

Výroba: - papírové ubrousky - alobaly - menu boxy. Velkoobchod: - nealkoholické nápoje.

Výroba, velkoobchod, prodej: -nízkokalorická sladidla